1599 euro

Viva Mexico

Contacteaza un agent!

Mexico City – Puebla – Oaxaca – San Cristobal – Palenque – Campeche  – Merida – Cancun  –

1.599 euro/pers in camera dubla

14 zile

 

Ziua 1– BUCURESTI

Plecare din Bucuresti de pe aeroportul Otopeni, zbor cu escala. Sosire in Mexico City si transfer aeroport – hotel cu ghid. Cazare la hotel Hampton Inn Centro Historico 4* sau similar.

Ziua 2– MEXICO CITY

Mic dejun. Tur de oras jumatate de zi  cu ghid – vizitarea celor mai importante monumente din centrul istoric al orasului: zona Zocalo, Catedrala, Palatul National si zona moderna a orasului. Vizita la Muzeul de Antropologie, unul dintre cele mai apreciate 10 muzee din lume. Cazare la Hampton Inn Centro Historico 4* sau similar.

Ziua 3– MEXICO CITY

Mic dejun. Excursie ghidata la faimoasele Piramide Teotihuacan – aprox. 5 ore, incepand cu vizita la Virgine of Guadalupe Shrine, loc de pelerinaj pentru milioane de mexicani si de oameni din intreaga lume. Apoi, vizita la Piramidele Sun si Moon, Templul Quetzalcoatl, fortareata orasului. La intoarcere, cazare la Hampton Inn Centro Historico 4* sau similar.

Ziua 4– MEXICO CITY – PUEBLA – OAXACA

Mic dejun. Plecare din Mexico spre Puebla, al patrulea oras ca marime din Mexico, trecand prin vulcanii Popocatepetl (Smoking Mountain, 5464 m) si Iztaccihuatl (Sleeping Lady, 5230 m). In Puebla, cunoscut ca Orasul Ingerilor, vizite la Templul Santa Maria Tonantzintla, Capela Rosary, Catedrala, centrul istoric. Pranz inclus. Continuarea calatoriei spre Oaxaca. Cazare la hotel Mision de los Angeles 4* sau similar.

 Ziua 5– OAXACA – MONTE ALBAN – MITLA – TULE

Mic dejun. Vizita la Monte Alban, construit pe varful unui munte, amenajat de Zapoteci. Aici veti descoperi manifestari ale culturilor Olmecilor, Mixtecilor si Zapotecilor. Continuarea calatoriei spre Mitla, unul dintre cele mai engmatice locuri sacre din lume. Pe drum, veti descopri copacul Tule, unul dintre cei mai grandiosi din lume. Intoarcere la Oaxaca si vizitarea orasului: Catedrala, Biserica Santo Domingo si Muzeul Aurului. Cazare la hotel Mision de los Angeles 4* sau similar.

Ziua 6– OAXACA – SUMIDERO CANYON – SAN CRISTOBAL

Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas. Pranz inclus. Excursie cu barca prin Canionul Sumidero. In drum spre San Cristobal, vizita in Chiapa de Corzo. Cazare la hotel Casa Mexicana 4* sau similar.

Ziua 7– SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – INDIAN VILLAGES

Mic dejun. Vizitarea satelor indiene din San Juan Chamula si Zinacantan. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in San Cristobal. Va recomandam sa vizitati orasul, piata orasului, Catedrala si Muzeul de Jad. Cazare la hotel Casa Mexicana 4* sau similar.

Ziua 8– SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – AQUA AZUL – PALENQUE

Mic dejun. Excursie la cascada Aqua Azul, apoi calatorie spre Palenque. Cina inclusa si cazare la hotel Villa Mercedes 4* sau similar.

Ziua 9– PALENQUE – CAMPECHE

Mic dejun. Vizitarea zonei arheologice din Palenque, inconjurata de jungla. Intrare in piramida, unde se afla sarcofagul regelui Pakal. Calatorie spre Campeche si vizitarea portului. Cina si cazare la hotel Plaza Campeche 4* sau similar.

Ziua 10– CAMPECHE – UXMAL – MERIDA

Mic dejun. Plecare la Uxmal, cu vizitarea Piramidelor Guesser, Quandrangle of the Nuns, Palatul Governor. Pranz inclus.  Continuarea calatoriei spre Merida, pentru vizitarea centrului istoric: Montejo Avenue, monumentul Motherland, piata centrala, Catedrala, Palatul Guvernului. Cazare la hotel El Conquiustador 4* sau similar.

Ziua 11– MERIDA – CHICHEN ITZA – CANCUN

Mic dejun. Excursie ghidata la Chichen Itza, cel mai bine pastrat sit Maias din Mexic, recent declarat una dintre cele 7 Minuni ale lumii moderne. Pranz inclus la un restaurant local in apropiere de situl arheologic. Continuarea calatoriei spre Cancun. Cazare in Cancun la hotel  Flamingo 4* sau similar.

Zilele 12– CANCUN

Mic dejun. Timp liber pentru excursii optionale, vizitarea orasului, cumparaturi. Cazare la hotel  Flamingo 4* sau similar.

Ziua 13 – CANCUN – BUCURESTI

Mic dejun. Tranfer la aeroport si plecare spre Bucuresti.

Ziua 14– BUCURESTI

Sosire in Bucuresti.

Servicii asigurate:

 • 12 nopti cazare in hoteluri 4* pe parcursul circuitului;
 • transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul Mexicului;
 • 10 mese mic dejun, 4 pranzuri si doua cine, conform programului;
 • transfer aeroport /hotel/aeroport;
 • tururi de oras si programul turistic mentionat pe parcursul circuitului;
 • ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului si ghizi locali.

NU sunt incluse :

 • Biletele de avion + taxe de aeroport: Bucuresti – Mexico City, Cancun – Bucuresti

(de la 650 euro/pers. + cca. 250 euro/pers. taxe de aeroport)

 • Asigurarea medicala obligatorie
 • Alte vizite decat cele mentionate in program
 • Excursiile optionale.

Acte necesare:

 • Pasaport valabil minim 6 luni .

NOTA:

Avans minim 600 euro + biletul de avion;  plata integrala se face cu 45 zile inainte de data plecarii in excursie. Conditiile generale de participare la excursie, conditiile de plata si penalizari, etc, sunt mentionate in contractul cu turistul. Dupa confirmarea locurilor la circuit si emiterea biletelor de avion turistul nu se mai poate retrage de la excursie si nu i se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie, dupa achitarea penalizarilor pentru rezervari si contravaloarea biletelor de avion. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul excursiei, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.