de la 1536 euro

Triunghiul de Vest – SUA

Circuit Los Angeles, Las Vegas si San Francisco.

Contacteaza un agent!

Circuit „Triunghiul de Vest” plecari bilunare incepand cu 1 aprilie

LOS ANGELES – LAS VEGAS – YOSEMITE/ MARIPOSA – SAN FRANCISCO – MONTEREY / CARMEL – SANTA MARIA AREA – LOS ANGELES

Un circuit fascinant ce cuprinde Los Angeles, Las Vegas si San Francisco. Veti petrece doua nopti in Las Vegas, oras cunoscut pentru viata de noapte si cazinouri. Inainte de a ajunge la San Francisco „Orasul de la Golf”, veti admira vegetatia luxurianta din Parcul National Yosemite. La intoarcerea la Los Angeles, veti calatori de-a lungul Coastei Californiene, pe „17 –Mile Drive”.

Ziua 1: BUCURESTI – LOS ANGELES
Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Los Angeles (zbor cu escala). Sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme intotdeauna placuta.Transfer si cazare in Los Angeles.

Ziua 2: LOS ANGELES
Tur panoramic de oras (4 ore cu ghid local): Hollywood, Chinese Theater, Beverly Hills, Sunset Strip Boulevard. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare in Los Angeles.

Ziua 3: LOS ANGELES – LAS VEGAS
Plecare in circuitul Triunghiul de Vest, cu autocarul spre Las Vegas – paradisul creat de om – traversand desertul Mojave. Bucurati-va de cazinourile non-stop, distractia din plin si restaurantele mari. Cazare in Las Vegas la Hotel Circus Circus. Optional: Tur cu elicopterul sau tur de noapte al orasului.

Ziua 4: LAS VEGAS
Bucurati-va de o zi de timp liber in Las Vegas. In aceasta zi puteti vizita hotelurile spectaculoase; puteti participa la una din excursiile optionale sau pur si simplu va puteti relaxa la piscina. Las Vegas are cate ceva de oferit pentru fiecare vizitator. Aveti intreaga zi sa explorati acest faimos oras al lumii.Cazare in Las Vegas la Hotel Circus Circus.

ZIUA 5:LAS VEGAS – MAMMOTH LAKES (670 KM) Astazi calatorim prin Desertul Mojave, inainte de a urca spre High Sierras si statiunea din Mammoth Lakes. Aceasta statiune pitoreasca este faimoasa atat iarna cat si vara, ne incanta cu privelisti care ne taie respiratia, uimitoare imagini ale arealului inconjurator. Cazare in Mammoth Mountain Inn.

ZIUA6: MAMMOTH LAKES –  YOSEMITE (175 KM)O distanta scurta ne desparte de parcul National Yosemite.Bucurati-va de formatiunile stancoase ale parcului incluzand Valea Yosemite, si inaltele ei stanci si caderi de apa; centrul istoric al Warwona si hotelul istoric; sute de sequoia antici si giganti; si daca vremea permite  puteti admira Glacier Point, o vedere spectaculoasa a Yosemite Valley si a tarii inalte; Toulumne Valley, o intinsa pajiste subalpina inconjurata de piscuri muntoase; si Hetch Hetchy, un rezervor intr-o vale considerata o geamana a Vaii Yosemite. Cazare in zona Yosemite.

Ziua 7: YOSEMITE/ MARIPOSA – SAN FRANCISCO
Azi va veti bucura de frumosul peisaj al Vaii Yosemite cu maiestuoasele ei formatiuni stancoase si caderile de apa care-ti iau respiratia. Dupa-amiaza tarziu, calatoriti prin fertila vale San Joaquin pentru a ajunge in „Orasul de langa Golf” cu frumoasele lui privelisti, faimoasele tramvaie, parcuri si puteti admira faimosul Golden Gate Bridge. Cazare in San Francisco la Hotel Holiday Inn Civic Center sau Hotel Whithomb.

Ziua 8: SAN FRANCISCO
In cursul diminetii veti vizita unul din cele mai frumoase orase din America: Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si Fisherman’s Wharf cu o vedere a inspaimantatoarei Inchisori Alcatraz. Dupa amiaza timp liber la dispozitie cu posibilitatea unui tur optional catre pitoreasca localitate Saulito. Cazare in San Francisco la Hotel Holiday Inn Civic Center sau Hotel Whithomb.

Ziua 9: SAN FRANCISCO – MONTEREY / CARMEL – SANTA MARIA AREA
Parasiti San Francisco si calatoriti de-a lungul Pacificului spre Monterey, prima capitala a Californiei. Dupa o oprire in acest frumos oras de pe malul marii calatoriti de-a lungul impresionantei 17 Mile Drive, cunoscuta pentru resedintele celor mai importante personalitati ale Americii, partidele selecte de golf, peisajele frumoase si fauna distinctiva. Dupa ce admirati frumusetea 17 Mile Drive, vizitati originala si incantatoarea statiune Carmel. Continuati in sud catre Santa Maria. Cazare la Santa Maria Inn/ Quality Inn Lompoc sau Best Western Royal Oak.

Ziua 10: SANTA MARIA AREA (SANTA MARIA/ SAN LUIS OBISPO/ PISMO/ LOMPOC) – LOS ANGELES
In drum spre Los Angeles veti avea ocazia sa admirati frumoasa statiune Santa Barbara, cunoscuta si sub denumirea de perla „Rivierei Americane”, cu o arhitectura in stilul Colonial Spaniol, vegetatie luxurianta si stilul de viata relaxant. Sosire in Los Angeles dupa amiaza tarziu. Cazare in Los Angeles.

Ziua 11: LOS ANGELES – PLECARE Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi inainte de plecarea din Los Angeles. In cursul dupa-amiezii transfer la aeroport in vederea plecarii spre tara.

Ziua 12: BUCURESTI 
In cursul dupa-amiezii sosire la Bucuresti.

TARIF: 1.536 euro / pers. in camera dubla
– biletul de avion se achita separat –
Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar.

Servicii incluse :

 • 10 nopti de cazare la hoteluri, incluzand toate taxele ;
 • autocar cu A/C pe durata circuitului;
 • ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului + ghizi locali;
 • pentru grupuri de minim 15 persoane se asigura delegat – translator roman;
 • Tur panoramic Los Angeles;
 • vizite: Las Vegas, Mojave Desert, orasul Bakersfield, San Joaquin Valley, Yosemite National Park, Warwona, Glacier Point, Tuolumne Meadows, Hetch Hetchy, San Francisco, Monterey, Carmel, Santa Barbara ;
 • bilete de intrare : 17-Mile Drive si Parcurile Nationale.
  Excursii optionale : Tururi cu elicopterul in San Francisco sau Las Vegas, Tururi de noapte in Las Vegas sau San Francisco,, Golden Gate Brigde si Excursiile Saulito, Studiourile Universal, Disneyland, Aventura Californiana

Nu sunt incluse:

 • Transport avion Bucuresti / Los Angeles si retur – de la 790 euro/persoana + taxe de aeroport;
 • Taxa de viza ;
 • Asigurarea medicala;
 • Alte vizite decat cele mentionate in program;
 • Excursiile optionale

ACTE NECESARE pentru obtinerea vizei :

 • Pasaport valabil minim 6 luni ;
 • 1 fotografie color 5/5cm (pe fond alb, fara ochelari sau bijuterii) ;
 • Formular de cerere viza SUA ;
 • Adeverinta de la locul de munca cu functia si salariul ;
 • Copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren, firma-bilant si alte acte care pot constitui garantii pentru consulatul SUA) ;
 • Extras de cont bancar de minim 2000 $ sau echivalentul in lei.

ATENTIE !!! Se plateste un avans minim de 700 euro (taxa de viza se achita la BRD), iar plata integrala se face dupa obtinerea vizei. Turistii se vor prezenta personal la Consulatul SUA pentru interviu cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie. Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc. Dupa obtinerea vizei, nu se mai pot face retrageri de la excursie si nu se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie cu plata penalizarilor pentru rezervari. Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate. Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 8 saptamani inainte de data plecarii in excursie.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.