de la 755 euro

Spania – Portugalia+sejur AVION

Barcelona,Montserrat,Zaragoza,Madrid

Contacteaza un agent!

Spania – Portugalia+sejur AVION

BONUS 2 + 3 CINE pentru cazările de pe Costa Brava + Costa del Sol

REDUCERE 2–6% pentru GRUPURI (minim 8 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţiile de înscriere
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar)

Buc. – OTOPENI cursa Blue Air decolare ora 15.50 Aterizare BARCELONA 18.10

MALAGA cursa Blue Air decolare ora 10.50 Aterizare OTOPENI 15.40

Ziua 1.BUCUREŞTI (CLUJ / TIMIŞOARA) – BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 13.45 pt. zborul Bucureşti- Barcelona, cu compania Blue Air. Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.

Ziua 2. BARCELONA- Mănăstirea MONTSERRAT Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piaţa Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie opţională (20 €) la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet şi lumini „Fântâna Magică”. Cazare şi cină la acelaşi hotel.

Ziua 3.COSTA BRAVA- ZARAGOZA- MADRID(325 km)
După micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprire în Zaragoza, unde vizităm Basilica St. Maria del Pilar şi Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bulevardul Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 4.MADRID- TOLEDO(150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau opţional excursie (25 euro) la Toledo- fosta capitală a ţării, adevărat „oraş-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Admirăm Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale.Întoarcere pentru cazare la Madrid.

Ziua 5.MADRID- EL ESCORIAL- SEGOVIA- SANTIAGO de Compostela(435 km)
Mic dejun. Plecare spre Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II în perioada Contra-Reformei. Mănăstirea, reşedinţă a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Urmează Segovia a cărui emblema este apeductul roman din sec. I, care se înalţă la 28 m chiar în centrul oraşului. Catedrala în stil gotic renascentist de secol XVI, impresionează prin dimensiuni şi frumuseţea ieşită din comun, iar impunătoarea fortăreaţă Alcazar, construită de mauri, a devenit Palatul regal favorit al monarhilor spanioli. Sosire şi cazare la Santiago de Compostela.

Ziua 6.SANTIAGO- PORTO- COIMBRA(545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al „Drumului Pelerinilor” în evul mediu, după descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poartă numele este cea mai grandioasă construcţie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal şi Universitatea din sec. XV sunt alte atracţii ale oraşului. Continuăm traseul sprePorto, al 2-lea oraş ca mărime al ţării, unde vom admira Catedrala, începută tot în sec. XII în stil romanic, Palatul Episcopal, Biserica Sf. Francisc cu un amestec unic de gotic şi decoraţiuni extreme de laborios executate şi Podul Dom Luis. Seara sosire şi cazare la Coimbra.

Ziua 7.COIMBRA- FATIMA- Mânăstirea ALCOBACA + BATHALA- TOMAR- LISABONA(255 km)Mic dejun. În Coimbra, cu una din primele Universităţi din Europa, vizităm cartierul Baixa, cu străduţe înguste, cafenele, mici prăvălii şi hoteluri de familie și Catedrala din sec. XII, cea mai bine conservată catedrală în stil Romanic din Portugalia care a supravieţuit Reconquistei. Plecare spre Fatima, renumit centru de pelerinaj. Timp liber la dispoziţie în Fatima, sau excursie opţională (25 euro) pt. a se admira capodoperele goticului portughez, Mănăstirile Alcobaca şi Bathala. Excursia opţională continuă cu vizita castelului Cavalerilor Templieri şi a splendidei mănăstiri de la Tomar (patrimoniu UNESCO). Seara sosire și cazare la Lisabona.

Ziua 8.LISABONA- SINTRA- Cabo da Roca Mic dejun. Traversând podul Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea Lisabonei pietonal şi cu transp. public: Turnul din cartierul Belem şi Mănăstirea Jeronimos, reprezentative pt. curentul manuelin (gotic târziu). Urmează Piaţa Comerţului şi cartierul BaixaTimp liber pt. shopping sau vizită la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume. După amiază, opţional excursie în Sintra, orăşel de un pitoresc aparte intrat în Patrimoniul UNESCO datorită elegantelor palate construite aici (inclusiv reşedinţa de vară a fostei case regale). În continuarea excursiei opţionale (ambele 20 €), deplasare la Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa.Întoarcere la hotel pt. cazare.

Ziua 9.LISABONA- CASCAIS- ESTORIL- EVORA- SEVILLA (290 km) Mic dejun. Dimineaţa timp liber la dispoziţie în Lisabona sau opţional (10 eur) excursie în renumitele staţiuni de pe malul Atlanticului, Cascais şi Estoril. La prânz, părăsind Portugalia, ne îndreptăm spre Sevilia, cu o scurtă vizităîn Evora, orăşel medieval din patrimoniul UNESCO. În Sevilla, al 4-lea oraş ca mărime din Spania, vizităm Piaţa Spaniei, Turnul de Aur şi Bario Santa Cruz. Seara cazare în Sevilla.

Ziua 10. SEVILLA- ALGECIRAS- GIBRALTAR(435 km)
Mic dejun. Vizita în Sevilla continuăcu Palatul Alcazar în apropierea căruia se înalţă Catedrala, a 3-a din lume ca mărime, decorată cu 2,5 tone de aur şi lemn de mahon adus de Conquistadori din Lumea Nouă şi loc de înmormântare al lui Cristofor Columb. Străbatem sudul țării, pentru a ne caza în Algeciras. Opţional (20 €), excursie în Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervaţia Upper Rock există o colonie de macaci, care încânta micii vizitatori, iar pentru pasionaţii de shopping, zona comercială a oraşului este un adevărat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 11. COSTA DEL SOL- CORDOBA- GRANADA(395 km)
Mic dejun. Traversăm în Europa și parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu staţiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Începem vizita în Cordoba, renumită prin Moscheea transformată în Catedrala după reconquista- „Mezquita-Catedral” şi Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu străduţe înguste şi balcoane cu flori. Seara sosire și cazare la Granada.

Ziua 12. GRANADA- COSTA DEL SOL(145 km)
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Complexul Alhambra (35 euro /pers. se încasează din agenţie), cel mai important monument de artă islamică din Spania, reşedinţă a suveranilor mauri şi ulterior a Regilor Catolici. Aici admirăm vechea fortăreaţă Alcazaba, Palatul Nasrid, Grădinile şi Palatul Generalife, reşedinţa de vară a califilor, dar şi replica creştină din Palatul lui Carol al V-lea. Timp liber în centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne îndreptăm spre Costa del Sol pentru cazare.

Ziua 13-14.COSTA del SOL- VALURI, PLAJA, SOARE PE MALUL MEDITERANEI
Mic dejun. Zi liberă. Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Cină şi cazare în acelaşi hotel pe Costa del Sol.

Ziua 15.MALAGA- BUCUREŞTI
Mic dejun. La ora 07.30 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni în jurul orei 15.40.

DATA DE PLECARE

26.05

06.09*

Loc în cameră DBL

755 €

785 €

 

Suplim. SINGLE

COPIL6-12 ani

Al 3-lea adult în cam.

259 €

699 €

749 €

 

PREŢUL INCLUDE:

  •  Bilet avion Buc.-Barcelona+ Malaga-Buc; orele de zbor se pot modifica
  •  transp. cu autocar 2-4*excepţie ziua8,13,14(contra costcu transp. public)
  •  14 cazări cu MD în hotel de 3* sau 2*
  • Bonus 2+3 cine pt Costa Brava+ Costa del Sol.
  •  ghid însoţitor din partea agenţiei in zilele 2-12 inclusiv apoi asistenţă turistică

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

  • Asigurarea medicală, intrările la obiective şi ghizii locali
  •  Vizite opţionale: Montserrat, Gibraltar, Cascais + Estoril, Sintra + Cabo da Roca, Alcobaca+ Bathala+Tomar, toate minim 25 pers.
  • Taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 €.

În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

NOTA: În anumite perioade, cursele se vor putea efectua, în loc de companiile low cost Blue Air şi Wizz Air şi cu companii de linie, utilizând zboruri care pot avea şi escala . Preturile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri, după epuizarea cărora, turiştii vor putea săîşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program. Compania de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii , ce nu pot fi depistate anterior plecării.Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pt. cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 25 pers.

Pentru plecarea din 06.09, zborul va fi operat de Blue Air, dar va avea următorul orar de zbor:

Buc. – OTOPENI cursa Blue Air decolare ora 15.50 Aterizare BARCELONA 18.10

MALAGA cursa Blue Air decolare a doua zi la ora 02.05 Aterizare OTOPENI 06.55

Pentru plecarea din 06.09, zborul va fi operat de Blue Air, dar va avea următorul orar de zbor:

Buc. – OTOPENI cursa Blue Air decolare ora 15.50 Aterizare BARCELONA 18.10

MALAGA cursa Blue Air decolare a doua zi la ora 02.05 Aterizare OTOPENI 06.55

Pentru plecarea din 06.09, în ziua a 15-a se vor elibera camerele după micul dejun şi se vor depozita bagajele la LUGGAGE ROOM. TOATA ZIUA LA DISPOZITIA TURISTILOR. Seara, la ora 23.00 plecare la aeroport pentru decolare spre Bucureşti.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.