de la 249 euro

SPANIA – COSTABRAVA

CostaBrava,Barcelona,Andorra,Montserrat,PortAventura

Contacteaza un agent!

SPANIA- COSTA BRAVA AVION de la 249 €
6 cazări pe COSTA BRAVA + demipensiune la hotel 3* sau 4*
7 zile: Costa Brava, Barcelona, Andorra, Montserrat, PortAventura

Ziua 1. BUCUREŞTI (CLUJ / TIMIŞOARA) – BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 17.00 pt. zborul Bucureşti- Barcelona, cu compania Alitalia. Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.

Zilele 2-6. COSTA BRAVA- DISTRACŢIE PE MALUL MEDITERANEI
Mic dejun. Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. În tot acest timp „obligatorie” este vizita superbei Barcelona, excursia la Montserrat pt. vizitarea celebrei Mănăstiri, shopping în Andorra (paradisul non-tax), Parcul de distracţii Port Aventura din Salou, Croazieră pe Marea Mediterană. Cazare la hotelul ales cu demipensiune.

Ziua 7. BARCELONA- BUCUREŞTI
Mic dejun. La ora 08.00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni în jurul orei 23.15.
PREZENTARE EXCURSII OPŢIONALE:

BARCELONA- un vis semnat Gaudi
Mic dejun. Începe explorarea Barcelonei: veţi lua un prim contact cu capitala Catalană în Piaţa Catalunya, celebra Ramblas, cartierul medieval Barrio Gotico cu impunătoarea Catedrală în stil gotic începută în sec. XIII, şi statuia lui Cristofor Columb străjuind pitorescul port. Vizita continuă cu Sagrada Familia, cea mai neconvenţională biserică din Europa, opera celebrului Gaudi, Palatul Regal şi Parcul Guell, original prin arhitectura sa neobişnuită. Apoi urcaţi cu telecabina spre Montjuic pt. o panoramă deosebită şi pentru a vizita Citadela, Grădina Botanică sau Muzeul Naţional de Artă Catalană. Întoarcere pe Costa Brava pentru cină şi cazare.
Adrenalină la PortAventura După micul dejun, vă propunem PortAventura- cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob. Pentru cei care aleg să rămână în Barcelona recomandăm vizitarea Muzeului Picasso şi Poble Espanyol- un grup de clădiri inspirate din stiluri arhitecturale din diverse regiuni ale Spaniei. Complexul adăposteşte numeroase magazine artizanale, baruri, restaurante. Pentru microbişti şi nu numai recomandăm Stadionul Camp Nou şi Muzeul FC Barcelona. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.

BARCELONA- Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. La întoarcere vă recomandăm să admiraţi apusul de soare la una din terasele de pe malul mării pentru a surprinde „metamorfoza” Barcelonei de la zi la noapte. Seara vă invităm la fabulosul spectacol de lumină, culoare şi muzică Fântâna Magică din Montjuic. Cazare pe Costa Brava.

 

PREŢUL INCLUDE:

 Bilet avion Bucureşti- Barcelona- Bucureşti; orele de zbor sunt locale şi pot suferi modificări cu notificare.
 6 cazări cu demipensiune în hotel de 2*, 3* sau 4*;
 Asistenţă turistică din partea agenţiei;

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

 Asigurarea medicală, intrările la obiective şi serviciile de ghizi locali;
 Vizite opţionale: Barcelona, Montserrat, Andora, Salou, toate min. 25 pers.
 Taxe aeroport şi securitate+transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

NOTĂ: În anumite perioade, cursele se vor putea efectua, în loc de companiile de linie cu companiile low cost Blue Air şi Wizz Air şi cu companii de linie, utilizând zboruri care pot avea şi escala. Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi  vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program.  Compania de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii , ce nu pot fi depistate anterior plecării.
Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pt. cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 25 pers.

În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Hotel TROPIK PARK 4* (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat în staţiunea Malgrat de Mar, la 150 m de plajă. Dispune de 200 camere cu A/C, baie, balcon, telefon, minibar, TV-satelit, seif (contra cost). Facilităţi hotel: restaurant, bar, 2 piscine exterioare şi una interioară, saună, tenis de masă, biliard, parcare. http://www.tropic-park.com/

Hotel CARTAGONOVA 3* (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat în Malgrat de Mar, la 150 m de plajă. Are 154 camere renovate, cu baie, balcon, telefon, TV-satelit. Facilităţi hotel: restaurant, piscină, biliard, discotecă (hotelul nu este recomandat turistilor care prefera zone linistite). http://www.cartago-nova.com/

Hotel RACO den PEPE 2 * (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat la cica 400 de metri de plaja cu nisip din Calella, acest hotel vesel, cu o grădină frumoasă şi piscină în aer liber, are acces facil la centrul oraşului. Dispune de 50 de camere dotate cu grup sanitar si telefon. iar ca facilitati hotel: restaurant, bar, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, închirieri auto.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.