de la 505 euro

SPANIA -COSTA BRAVA

spania, costabrava

Contacteaza un agent!

SPANIA –COSTA BRAVA de la 505

6 cazări pe COSTA BRAVA + demipensiune la hotel 3* sau 4*

13 zile:

Graz,Padova,Verona,Milano,Cannes,Andorra,

CostaBrava,Barcelona,Montserrat,PortAventura,Nice,Monaco,Postojna

REDUCERE 3–10%  pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţii înscriere

REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

Ziua 1.BUCUREŞTI- BUDAPESTA(895 km)Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- PADOVA(795 km)

După micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oraş din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Opţional (8 euro), vizită la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.

Ziua 3.VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICĂ(590 km)

Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. Traseul continuă spre Milano unde vizităm: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire şi cazare în zona Genova

Ziua 4. GENOVA – CANNES- COSTA BRAVA(820 km)

Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coastă de Azur. Scurtă oprire în renumita staţiune Cannes, cu aleea vedetelor lângă Palais des Festivals et des Congres. Cazare şi cină pe Costa Brava la hotelul ales.

Zilele 5-9. COSTA BRAVA- DISTRACŢIE PE MALUL MEDITERANEI

Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. În tot acest timp „obligatorie” este vizita superbei Barcelona. Ne vom lăsa impresionaţi de Catedrala Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Muzeul Picasso, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, Bulevardul Ramblas, Piaţa Catalunia. Vă mai sugerăm: excursie la Montserrat pt. vizitarea celebrei Mănăstiri construite pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, faimos loc de pelerinaj; shopping în Andorra (paradisul non-tax), Parcul de distracţii PortAventura din Salou, croazieră pe Marea Mediterană. Cazare la hotelul ales cu demipensiune.

Ziua 10. COSTA BRAVA- COASTA DE AZUR- NICE(645 km)

Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 11. NICE- MONACO- PADOVA(530 km)

Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Drumul continuă spre Italia. Sosire şi cazare în zona Padova.

Ziua 12. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA(690 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitând Slovenia unde se vizitează Peştera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Opţional croazieră pe Dunăre (cu cină 29 €/ fără cină 14 €). Cazare în Budapesta.

Ziua 13.BUDAPESTA- BUCUREŞTI(895 km)

Mic dejun. Plecare spre ţară. Sosire Bucureşti, seara târziu după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale. 

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

Transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*

6 cazări cu demipensiune într-o staţiune de pe Costa Brava la 2, 3 sau 4* (în funcţie de hotelul ales);

6 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;

Ghid însoţitor pe traseu; Asistenţă turistică pe Costa Brava

Intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;

Vizite opţionale: Padova, Barcelona+Montserrat 15+25 €, Andora 35 €, Croazieră pe Dunăre, toate grup min. 30 pers

Asigurarea medicală şi alte servicii decât cele menţionate.

Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Barcelona cu avionul, precum şi turişti de la Budapesta pentru transfer din / spre oraşele prin care se tranzitează România. Ordinea cazărilor şi  vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse in program.  Compania de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii , ce nu pot fi depistate anterior plecării Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.

Copiii beneficiază de reducere doar pentru cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Pentruexcursiile opţionale autocarul deserveşte si grupul sosit cu avionul. Locurile sunt limitate si vor fi repartizate ambelor grupuri. Grup minim 35 pers.

În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Hotel TROPIK PARK 4* (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat în staţiunea Malgrat de Mar, la 150 m de plajă. Dispune de 200 camere cu A/C, baie, balcon, telefon, minibar, TV-satelit, seif (contra cost). Facilităţi hotel: restaurant, bar, 2 piscine exterioare şi una interioară, saună, tenis de masă, biliard, parcare. http://www.tropic-park.com/

Hotel CARTAGONOVA 3* (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat în Malgrat de Mar, la 150 m de plajă. Are 154 camere renovate, cu baie, balcon, telefon, TV-satelit. Facilităţi hotel: restaurant, piscină, biliard, discotecă (hotelul nu este recomandat turiştilor care preferă zone liniştite). http://www.cartago-nova.com/

Hotel RACO den PEPE 2 * (sau similar) MD+CINĂ bufet – situat la circa 400 de metri de plaja cu nisip din Calella, acest hotel vesel, cu o grădină frumoasă şi piscină în aer liber, are acces facil la centrul oraşului. Dispune de 50 de camere dotate cu grup sanitar şi telefon. iar ca facilităţi hotel: restaurant, bar, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, închirieri auto.

Îmbarcări sau transferuri gratuite din Arad-Bacău-Brăila-Braşov-Buzau-Câmpina-Constanța-Craiova-Cluj-Focsani-Galați-Iași-Ploieşti-Piatra Neamt-Piteşti-Sebeş-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Suceava-Tg. Mures-Timişoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării.

 

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localit. decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. înscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru oraţele marcate cu fond galben din tabelul următor:

Punctele de îmbarcare GRATUITĂ (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:

BUCUREŞTI – Parcare Piaţa Victoriei – 05.45 IAŞI – Palatul CULTURII – 05.00

BUCUREŞTI – Parcare Gara de Nord – 06.15 SUCEAVAParcare hotel Bucovina – 05.30

BACĂU – Parcare Stadion Municipal – 06.00 SF.GHEORGHE – Petrom V- ieşire spre Braşov – 08.00

PIATRA NEAMTParcare hotel Central – 07.00 BRĂILA– Intrarea în parcarea CARREFOUR – 04.30

PLOIEŞTI – Petrom METRO – 07.00

CÂMPINA – Băneşti (“La avion”) – 07.30 BRAŞOV – McDonald’s Calea Bucureşti – 09.00 SIBIU – Intrarea în parcarea OBI (pe centura) – 11.30 GALAŢI– McDonald’s – 04.00

SEBEŞ – Farmacia HELPNET – 12.00 BUZĂU– Parcarea PETROM Pod Maracineni – 06.00

FOCSANI– Parcare Stadion Unirea – 04.30CONSTANŢA– Intrarea in parcarea Kaufland – 03.30

DEVA – McDonald’s GARĂ – 14.00 CRAIOVA– McDonald’s Calea Bucureşti– 06.30

CLUJ – Intrarea în parcarea Polus Mall- 13.30 SLATINA – Parcare Hotel Parc– 08.00

TG. MURESIntrarea in parcarea Promenada Mall – 11.30ORADEA Intrarea in parcarea SELGROS – 18.00

TIMIŞOARA – Intrarea în parcarea REAL

Calea Aradului – 15.00

ARAD – Gara Centrală – 16.00 PITEŞTI – McDonald’s Gară – 07.00

RM. VÂLCEA – Benzinăria Dacos – 08.30

Turiştii cu domiciliul în Baia Mare, Satu Mare si Oradea, pot solicita îmbarcare şi debarcare la BUDAPESTA (fără cazare şi mic dejun în prima şi ultima zi) si obtin o REDUCERE de 75 euro (necumulabilă) din preţul de catalog.

 

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcţie de posibilităţile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost şi din alte oraşe ale ţării, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzător şi şoferi experimentaţi şi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraşelor din ţară:

SLOBOZIA– PETROM intrare dinspre Drajna

CĂLĂRAȘIGara Centrală

BOTOȘANIIntrarea în parcarea ALTEX

BISTRIȚA Intrarea în parcarea KAUFLAND

TULCEAIntrarea în parcarea KAUFLAND

TÎRGOVIŞTE – Benzinăria Agip Pavcom

BAIA MARE – McDonald’s magazin Maramures

TÎRGU JIU – Benzinăria PETROM Castelul de Apă SATU MARE – Parcarea Catedrala Catolica

BÂRLAD– Benzinăria MOL

VASLUI – Parcare hotel Racova DROBETA – ROMPETROL- ieşire spre Craiova.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE !! Grupul NU VĂ AŞTEPTĂ turiştii care întârzie la îmbarcare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.