de la 375 euro

SPANIA Clasică AVION

spania clasică

Contacteaza un agent!

SPANIA Clasică AVION de la 375 €
7 zile: Barcelona, Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Toledo, Aranjuez, Valencia, PortAventura
BONUS – 3 CINE pentru cazările de pe Costa Brava
REDUCERE 2–6% pentru GRUPURI (minim 8 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţiile de înscriere
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

Buc. – OTOPENI cursa Alitalia decolare ora 19.00 Aterizare Roma Fumicino 20.10
ROMA Fumicino cursa Alitalia decolare ora 21.10 Aterizare BARCELONA 23.00

BARCELONA cursa Alitalia decolare ora 11.45 Aterizare Roma Fumicino 13.30
ROMA Fumicino cursa Alitalia decolare ora 15.00 Aterizare OTOPENI 18.05

Ziua 1. BUCUREŞTI (CLUJ / TIMISOARA) – BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 17.00 pt. zborul Bucureşti – Barcelona, cu compania Alitalia. Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.

Ziua 2. BARCELONA- Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piaţa Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie opţională (20 €) la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet şi lumini ” Fântâna Magică”. Cazare şi cină la acelaşi hotel.

Ziua 3. BARCELONA- ZARAGOZA- MADRID (630 km)
După micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprim în Zaragoza la Basilica St. Maria del Pilar şi la Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bul. Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 4. MADRID- EL ESCORIAL (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau opţional excursie (15 euro) la Escorial, simbol pt. rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mănăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Cazare la Madrid.

Ziua 5. TOLEDO- ARANJUEZ- VALENCIA (485 km)
Mic dejun. Pornim spre Toledo- fosta capitală a ţării, adevărat „oraş-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan şi podul San Martin cu zidurile fortăreţei medievale. Ne continuăm călătoria spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (reşedinţa de vară a familiei regale ) şi a grădinilor superbe care îl înconjoară. Cazare la Valencia.

Ziua 6. VALENCIA- PortAventura- BARCELONA (360 km) Mic dejun. Tur de oraş în Valencia – centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala, unde este păstrat „Santo Caliz”, un vas din agat despre care se crede că ar putea fi chiar Sfântul Graal. Continuăm traseul spre Salou- staţiune de top pe Costa Dorada, unde aveţi întreaga după-amiază la dispoziţie pentru a petrece timpul liber la plajă, în cafenele, restaurante, magazine sau făcând o plimbare pe faleza Les Palmeres. Opţional vă propunem Port Aventura- cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafaţă (35.000 mp), dar mai ales prin senzaţiile oferite. Cazare şi cină pe Costa Brava.

Ziua 7. BARCELONA- BUCUREŞTI
Mic dejun. La ora 08.00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni în jurul orei 18.00.

 

PREŢUL INCLUDE:

 Bilet avion Bucureşti – Barcelona – Bucureşti; orele de zbor se pot modifica
 transp. autocar climatizat 2- 4*, excepţie ziua 4 (contra cost cu transp. public)
 6 cazări cu mic dejun în hotel de 3* sau 2*; Bonus 3 cine pe Costa Brava
 ghid însoţitor din partea agenţiei în zilele 2-6 inclusiv, apoi asistenţă turistică

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

 Asigurare medicală, intrările la obiective şi ghizii locali
 Vizite opţionale: Montserrat, Escorial, toate min. 25 pers. (împreună cu turiştii de pe programul de autocar);
 Taxe aeroport + transfer aeroport –hotel- aeroport 195 €.

În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

NOTA: În anumite perioade, cursele se vor putea efectua, în loc de companiile de linie , cu companiile low cost Blue Air şi Wizz Air şi cu companii de linie, utilizând zboruri care pot avea şi escala Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program. Compania de turism nu poate fi făcută răspunzatoare pentru astfel de situații , ce nu pot fi depistate anterior plecării.. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pt. cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 25 pers.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.