S.U.A – Minunile estului

S.U.A – Minunile estului circuit 11 zile

BOSTON, Cascada NIAGARA, WASHINGTON, Philadelphia,

NEW YORK, Atlantic City

 

ZIUA 1 Ora 5, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI – birou CHECK IN AIR FRANCE pentru destinatia Paris. Ora 7.15, decolare. Ora 9.25 , sosire la Paris. Ora 14, decolare spre New York, sosire la ora 16.15. Deplasare (200 km) de la aeroport la hotel. Cazare in Hartford.

ZIUA 2 Deplasare (150 km) la Boston-tur de oras (intre orele 11-13) cu ghid local, apoi timp liber. Ora 14.30-deplasare (400 km) pe ruta Chicopee-Albany.  Cazare in Utica.

ZIUA 3 Deplasare (300 km) pentru vizitarea Cascadei Niagara. Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Cascada Niagara.

ZIUA 4  Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) în Pittsburg. Cazare in Washington.

ZIUA 5 Tur (intre orele 9-13)Washington cu ghid local.Dupӑ tur,vizita Muzeul Aerospatial.Timp liber.Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Washington.

ZIUA 6 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas – ul coastei de est) – vizitarea Cazinourilor Cesar’s Taj Mahal si promenada oceanului. Ora 19-deplasare (100 km) pe ruta Winslow-Gloucester.     Cazare in Philadelphia.

ZIUA 7  In Philadelphia- vizita aripa Ctin Brancusi din Muzeul de Arta Moderna, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Timp liber în centru.Ora 13-deplasare (150 km) la New York-tur (intre orele 16-20) cu ghid local.  Cazare in New York.

ZIUA 8 Timp liber.Optional,plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii si urcare in One World Trade Center(541m).  Cazare in New York.

ZIUA 9 Timp liber. Optional, vizita Muzeul Metropolitan din zona Central ParkBroadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris) si urcare Empire State Building(443 m). Cazare in New York.

ZIUA 10 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 21.50, decolare.

ZIUA 11 Ora 11.10, sosire în Paris. Ora 15.25, decolare. Ora 19.15, sosire la Otopeni.

PRET : de la 1390 € + cca 395 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)  pt taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.

Pentru plecarea din 11.08 se achita in plus 100 € !

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).    Supliment single 295 €.

La inscriere se achita minim 500 €.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  •  ghid roman + ghizi locali in :  New York , Washington si Boston;
  • 9 cazari in hoteluri de (similar) 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar  propriu cu dus);
  • transport (fara zilele 8-10) cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • bilet avion Bucuresti-Paris-New York / New York- Paris -Bucuresti.

Pretul nu include: 

  • mese ;
  • biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea;
  • taxa de viza (aprox. 150 usd-in lei, se achita individual de catre client la filialele  Bancii Transilvania si se pierd in cazul neacordarii vizei).

Asigurarea medicala e obligatorie.

 Acte necesare  (se trimit la agentie cu minim 8 sӑptamani înaintea plecӑrii): pasaport valabil minim 6 luni de la data  întoarcerii în Romania, o fotografie color pe fond alb 5×5 cm, extras de cont cu minim 2000 USD, adeverinta de la locul de   muncӑ privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie  dupӑ cartea de identitate sau certificatul de nastere în cazul copiilor, copie (în cazul patronilor) dupӑ actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie si alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigratie pentru job în S.U.A, etc.

Obs.-este necesarӑ prezenta personalӑ la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora transmise de agentie.

 

cod 008

468 ad

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.