REVELION BARCELONA

REVELION IN CAPITALA CATALUNIEI BARCELONA

Transport avion  | 5 zile | de la 499 Euro

 

 

30 Decembrie  BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 06:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 421 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 08:20, sosire in Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Intalnire cu reprenzentantul local si transfer in oras. Tur de Barcelona de ½ de zi cu ghid local – orasul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel. Cazare hotel Ayre Gran Via 4* sau similar. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup.

31 Decembrie  BARCELONA – La Multi Ani !!!

Mic dejun. In prima parte a zilei, vizite pietonale cu insotitorul de grup in centrul orasului Barcelona unde pot fi vizitate: La Pedrera, cladire construita de Gaudi, Cartierul gotic, unde poate fi vizitata Catedrala, La Rambla, Portul, Plaza de Colon, Aquarium, Zoo. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional participare la Cina festiva de Revelion. Cazare hotel Ayre Gran Via 4* sau similar.

01 Ianuarie  MONTSERRAT – CAPITALA RELIGIOASA A CATALUNIEI

Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat cu ghid local; muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Montserrat, insemnand „Muntele Sfant”, alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii. Manastirea Montserrat, benedictina, se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla „Drumul Crucii”, unde este amenajata „Pestera Sfanta” si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Intoarcere in Barcelona si cazare la hotel Ayre Gran Via 4* sau similar.

02 Ianuarie  BARCELONA – GIRONA 

Mic dejun. Optional, Excursie la Girona – Capitala Cataluniei si Muzeul Dali. In Girona se poate admira Cartierul Evreiesc – El Call, Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei. Continuam apoi cu La Figueres unde se afla cel mai important muzeu dedicat artistului Salvador Dali; nu pierdeti aceasta incursiune in universul fascinant al artistului. Intoarcere in Barcelona si cazare la hotel Ayre Gran Via 4* sau similar.

 03 Ianuarie  BARCELONA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul El Prat din Barcelona. Sosire in Bucuresti

 

Tarife                                             calculate pentru un grup de 30 platitori

Ø     de la   499 Euro adult loc in camera dubla

Ø     de la  450 Euro copil in camera dubla cu 2 adulti

Ø     de la  470 Euro al 3 lea adult in camera dubla

Ø     de la  696 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

  • Bilete de avion Bucuresti –Barcelona -Bucuresti, compania Tarom
  • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Ayre Gran Via 4* sau similar
  • Tur de oras panoramic cu ghid local
  • Transfer Aeroport  – Hotel – Aeroport
  • Tur pietonal cu insotitorul de grup
  • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil: cca 125 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
  • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
  • Taxa de oras: 1,25 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului).
  • CINA DE REVELION la restaurant local/hotel, Tarif informativ: 149 Euro/persoana (transfer inclus)

(Programul final al cinei, locatia si tariful se vor stabili la inceputul lunii octombrie)

 Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 25 platitori)

•         Excursie optionala la Montserrat cu ghid local: cca 50 Euro/persoana, Include: transport autocar, ghid local, insotitor roman de grup

•         Excursie la Girona – Capitala Cataluniei si Muzeul Dali: cca 60 Eur/persoana, Include: transport autocar, bilet intrare la muzeul lui Dali, ghid local, insotitor roman de grup

 

HOTEL AYRE GRAN VIA 4****  www.ayrehoteles.com

 

468 ad

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.