de la 439 euro/pers.

Revelion Paris, Franta, Europa

Contacteaza un agent!

Revelion  Paris, Franta, Europa

 

29 Decembrie | Bucuresti – Paris                                                                                

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 09:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1689 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 11:55. Sosire in Paris la ora 14:05. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an.

30 Decembrie | Tur de oras Paris

Mic dejun. Tur de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Dupa turul de oras, va propunem o vizita pietonala cu insotitorul de grup la Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

31 Decembrie | Versailles – La Multi Ani  !

Mic dejun. Optional, Excursie la Castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris si timp liber la dispozitie. Seara, participare optionala la Cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. La Multi Ani  ! Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

1 Ianuarie  | Prima zi a anului la Paris

Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, Bonus Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere  panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* sau similar.

2 Ianuarie  | Paris – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata, optional, vizita la Muzeul Louvre cu ghid autorizat. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta  gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly–renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Paris–Bucuresti al Companiei Air France AF1088 cu decolare la ora 19:10. Sosire in Bucuresti la ora 23:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar
• Tur de oras Paris cu autocar si Ghid autorizat
• Tururi pietonale cu Ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin, Montmartre
Bonus Croaziera pe Sena

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 145 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, bilete de intrare la obiective turistice
Cina de Revelion la restaurantul Les Noces de Jeannette sau similar, aprox 155 €/persoana

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.