de la 255 euro

PRAGA, Viena si Castelele Bavariei

Contacteaza un agent!

 

PRAGA, Viena şi Castelele Boemiei       de la 255 €

8 zile : Szentendre, Visegrad, Esztergom, Viena, Abatia Melk, Cesky Krumlov, Konopiste, Praga, Karlstein, Karlovy Vary, Dresda, Brno,

Peştera Punkva, Bratislava

GRATUIT– excursia pe Valea Dunării: Esztergom, Visegrad, Szentendre

50% REDUCERE– Croazierele (fără cină) pe Vltava şi pe Dunăre

50% REDUCERE pt. Dresda la achitarea exc. Karlovy Vary+Karlstein REDUCERI de până la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează)

REDUCERE 3–10%      pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţii înscriere                                                               

REDUCERE 3%                   pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

 

Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA (895 km)      

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- Szentendre, Visegrad, Esztergom VIENA (275 km)

După micul dejun, excursie pe Valea Dunării, cu superbele oraşe amplasate într-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) şi Esztergom (Catedrala încoronării regilor Ungariei). Traseul continuă spre Viena pentru vizitarea Palatului Schonbrunn şi a grădinilor acestuia. Urmează un tur panoramic de oraş  pentru a admira frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Ştefan, Opera. Seara cazare la Viena. Opţional (26 euro), cină tradiţională în pitorescul cartier Grinzing.

Ziua 3. VIENA- Abatia MELK- CESKY KRUMLOV- KONOPISTE- PRAGA  (310 km)                                              Mic dejun. Plecare spre Praga. În drumul spre capitala Cehiei, scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Traseul continuă cu vizitarea a doua din cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov, inclus în patrimoniul UNESCO datorită spectaculoasei amplasări într-un cot al râului în formă de potcoava şi Castelul Konopiste, devenit celebru ca reşedinţă a lui Franz Ferdinand, moştenitorul tronului Austro – Ungariei, a cărui asasinare la Sarajevo a dus la declanşarea Primului Război Mondial. În cursul serii, sosire şi cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.

 Ziua 4. PRAGA, oraşul de aur

Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază, program liber la dispoziţia turiştilor în Piata Vaclavske pentru a cumpăra o mulţime de cadouri celor dragi. Seara opţional, croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cina). Cazare la acelaşi hotel în Praga.

Ziua 5. PRAGA- KARLSTEIN KARLOVY VARY – PRAGA

Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary- Karlstein 25 + 10 €) la Karlovy Vary care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba şi noi pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întalnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrică de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turiştii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportaţi cu autocarul la Castel şi vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a acestuia. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 6. DRESDA– incursiune în lumea barocului

Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor de la sfârşitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioara. Întoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 7. PRAGA- BRNO- Peştera PUNKVA – BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)

Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno şi Bratislava. Din Brno puteti opta (10 euro) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitată peșteră a Moraviei, datorită plimbării romatice cu barca pe râul subteran Punkva. Seara sosire la Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră fără cină (15 € supliment pt. cina) pe Dunăre (14 €), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA- BUCUREŞTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

DATE de PLECARE 2014

 

16.04, 28.04, 11.05, 25.05, 12.06

29.06, 10.07 07.09, 15.09

19.07, 05.08 13.08, 29.08

Supl. SINGLE

COPII

6-12 ani

Hotel 3*** în PRAGA

loc în DBL

255 €

259 €

265 €

125 €

235 €

Hotel 4**** în PRAGA

279 €

285 €

289 €

139 €

259 €

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

 ·  transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*

  • 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3- 4*

· vizitele cuprinse în program;

  • · ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
  • · asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali;
  • · deplasarea în Grinzing, transportul local în Viena sau Praga
  • · excursii opţionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Cina în Grinzing, Karlovy Vary- Karlstein, Croaziera pe Vltava, Dresda, pestera Punkva, Croaziera la Budapesta, toate min. 30 turişti.
  • · asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali;
  • · deplasarea în Grinzing, transportul local în Viena sau Praga

· excursii opţionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Cina în Grinzing, Karlovy Vary- Karlstein, Croaziera pe Vltava, Dresda, pestera Punkva, Croaziera la Budapesta, toate min. 30 turişti.

 

În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

 

Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Praga cu avionul, precum şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program. Compania de turism nu poate fi făcuta răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pt. cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                     Grup minim 35 pers.

 

Hotel OLYMPIC Tristar 3* (sau similar) e situat aproape de centrul oraşului, la 5 min. de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant,  parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş. http://en.olympik.cz/tristar .

 

Hotel OLYMPIC Prague 4* (sau similar) este amplasat la câteva zeci de metri faţă de Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi la câţiva paşi de staţia de metrou.  Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri, exchange, şi de 319 camere echipate cu baie proprie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif. http://en.olympik.cz/olympik .


Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE !! Grupul NU VĂ AŞTEPTĂ turiştii care întârzie la îmbarcare.

 Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Cod oferta 02

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.