de la 189 euro/pers.

Piata de Craciun la Viena

Contacteaza un agent!

Piata de Craciun la Viena

 

Ziua 1: Plecare din Bucuresti ora 05.00. Sosire in Budapesta in cursul serii. Optional: Croaziera pe Dunare. In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca : Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare Budapesta, hotel 3*.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Viena pe traseul Budapesta – Viena. Oprire la Pandorf (3 ore).  Dupa – amiaza sunteti invitati la un tur de oras cu autocarul  Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal – Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg(exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior). Cazare la Hotel Pyramide 4*, Viena – Vosendorf   ( langa SCS).

Seara, timp liber la dispozitia turistilor. Optional, seara traditionala la un local de exceptie – un fost conac de vanatoare preferat de Franz Joseph ( cina bogata si bauturi locale la discretie).

Ziua 3: Mic dejun. Va sugeram o plimbare pietonala in centrul istoric al Vienei si va recomandam Palatul Belvedere. Optional, program de cumparaturi in cel mai mare centru comercial din Austria – City Shopping Sud –  unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine renumite Zara, Mango, Orsey, Adidas, C&A, Benetton, Body Shop, Ikea, Mediamarkt, Swarovski, Hugo Boss, Esprit, etc. Este situat la 12 km de Viena si este deschis de luni pana vineri de la 9.30 la 19.00 si sambata de la 9.30 la 18.00. Optional, seara, se poate participa la concert la unul din cele mai elegante saloane din Viena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Mic dejun. Deplasare cu autocarul  la  Palatul Schonbrunn (3 ore). Timp liber (3 ore) plimbare pe Mariahilferstrasse . Plecare spre Budapesta la ora 16 :00. Sosire si cazare Budapesta, hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosirea in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.

 Tarif: de la 189 euro/pers. in camera dubla sau tripla

1) Servicii incluse:

– transport cu autocar 3* clasificat pentru tuism ;

– 2 nopti cazare in Budapesta Hotel Ibis Hero Squere3*( sau similar) cu mic dejun;

– 2 nopti cazare in Viena – Vosendorf  Hotel Pyramide 4* cu mic dejun;

– transfer cu autocarul la Schonbrunn si tur de oras in Viena;

– ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.

 2) Servicii neincluse: intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala de calatorie,asigurarea storno (recomandata),  programele optionale.

 3) Servicii suplimentare :

– Croaziera pe Dunare la Budapesta, Crama la Borkatakomba (Budapesta) ; Concert la Viena ; Cina vieneza la un local cu specific ;

– Camera single:   85EUR

 4) Reduceri :

Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 30EUR.

NOTA : Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers.

–  Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.

–  Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.

– Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.