de la 379 euro/pers.

Piata de Craciun la Praga

Contacteaza un agent!

Piata de Craciun la Praga decembrie

Data plecare: decembrie
Durata: 4 zile

Program:

Ziua 1 Bucuresti – Praga/ Hotel NH Prague 4*
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda in jurul orei 03.30 dimineata pentru imbarcare la cursa CZECH AIRLINES OK805 cu decolare la ora 05.20 spre Praga. Aterizare la Praga in jurul orei 06.15. Transfer si MIC DEJUN la Hotel NH Prague 4*. Depozitarea bagajelor la camera de bagaje a hotelului (In limita disponibilitailor se poate face check-in in hotel de dimineata). Dupa mic dejun, Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana, cuprinzand principalele obiective turistice ale orasului: Muzeul National, Teatrul National, Cartierul Lasser, Complexul Medieval al Castelului Praga cu faimoasa Catedrala St. Vit (intrarea in Castel este optionala: 12Eur/ pers.), Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, Piata Wenceslas, (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse). Transfer si cazare dupa ora 14:00. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbari in oras. Seara cazare Hotel NH Prague 4* sau similar in Praga.

Ziua 2 Praga/ Hotel NH Prague 4*
Mic dejun. Tur pietonal in centrul istoric al orasului cu ghid vorbitor de limba romana: Piata Primariei, Turnul Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine si cafenele. Dupa tur, Timp liber pentru a vizita traditionalele Piete de Craciun din Praga. Cea mai mare este din cea din Pta. Wenceslas, unde veti gasi o sumedenie de produse de sezon: jucarii din lemn, bijuterii lucrate manual, lumanari parfumate, ornamente de Craciun, halbe de bere din ceramica, palarii, marionete. De asemenea, puteti incerca mancaruri traditionale si bauturi de sezon: porumb, carnati, vanocka (cozonac traditional), vin fiert, punch, grog, lichior cald facut din miere. Alte Piete de Craciun, mai putin celebre dar la fel de fermecatoare, se gasesc in multe dintre pietele mai mici ale orasului. Pietele sunt deschise, de obicei, in fiecare zi de la 09:00 la 19:00 in timpul saptamanii și de la 09:00 la 20:00 la sfarsit de saptamana. Seara va propunem (optional) o croaziera cu cina inclusa pe raul Vltava pentru a admira si din alta perspectiva principalele atractii ale orasului (Castelul din Praga, Catedrala Sf. Vitus, Podul Carol, Teatrul National, Castelul Vyšehrad). (intalnire la hotel cu ghidul local de limba romana si plimbare pe jos pana la locul de imbarcare)Seara cazare Hotel NH Prague 4* sau similar in Praga.

Ziua 3 Praga/ Hotel NH Prague 4*
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Optional: Va recomandam Excursie de 1 zi la Dresda pentru a vizita orasul si renumita Piata de Craciun de aici. Dresda, capitala Saxoniei este un oras situat pe malul stang al Elbei cu numeroase obiective turistice: Castelul Zwinger cu o valoroasa galerie de arta incluzand picturi ale lui Rembrandt si alti pictori renumiti, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 ani, Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. In orasul vechi se organizeaza Piata de Craciun din Dresda, „Striezelmarkt”, cea mai veche din Germania, unde veti gasi obiecte de artizanat traditionale de Craciun realizate in zonele rurale din zona; obiecte de sticla si ceramica pictate in alb si albastru, jucarii de lemn, si spargatoare de nuci din Erzgebirge. Seara cazare Hotel NH Prague 4* sau similar in Praga.

Ziua 4 Praga/ Bucuresti
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa CZECH AIRLINES OK802, cu decolare spre Bucuresti in jurul orei locale 11.40. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda in jurul orei locale 14.30.

Descriere hoteluri: Hotel NH Prague 4*

Localizare
Hotelul oferă o vedere panoramica asupra orasului Praga, fiind situat în modernul cartier de afaceri Andel, langa centrul istoric. Hotelul este amplasat în mijlocul unor grădini pline de verdeaţă. De aici se ajunge cu uşurinţă cu transportul public la toate atracţiile turistice. Staţia de tramvai Bertramka se află la mai puţin de 50 de metri, iar cea mai apropiată staţie de metrou, Andel, este situată la 300 de metri.

Facilitati hotel
Hotel modern, alcatuit din 2 cladiri separate conectate prin intermediul unei telecabine. In ambele cladiri este disponibil Wi-Fi gratuit. Hotelul dispune de bar, recepţie deschisă nonstop, seif, incalzire, camera de bagaje, magazine, zona pentru fumatori, restaurant (à la carte si bufet), snack bar si o superba terasa de unde se poate admira intregul oras.

Dotari camera
Modern mobilate, confortabile, dotate cu baie/cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, minibar, telefon, TV satelit, seif, internet WiFi.

Detalii:

– cazare la hotel de 4* localizat central in Praga;
– 4 mic dejun (avand in vedere ca se ajunge dimineata devreme, oferim un mic dejun suplimentar la hotel in ziua sosirii);
– transport cu avion;
– turul panoramic al orasului Praga este inclus;
– tur pietonal in centrul istoric al orasului a doua zi;
– se asigura asistenta turistica locala in limba romama.

Companie Aeriana: Czech Airlines

Tarif: de la 379 euro/pers.

Tarifele includ:

– 3 nopti cazare cu 3 mic dejun;
– transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport;
– tur panoramic al orasului Praga cu ghid local de limba romana;
– tur pietonal in centrul istoric cu ghid local de limba romana;
– transport avion : Bucuresti Otopeni – Praga – retur;
– taxele de aeroport circa 110 €/ persoana;
– asistenta turistica locala in limba romana la transfer, tur panoramic si tur pietonal.

Tarifele nu includ:

– intrarile la obiectivele turistice;
– excursiile optionale; asigurare de  sanatate;
– alte servicii decat cele mentionate in program.

Descrierile si datele de plecare sunt informative

019

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.