de la 337 euro/pers.

Piata de Craciun la Berlin

Contacteaza un agent!

Piata de Craciun la Berlin

Durata: 4 zile

Program:

Ziua 1. Bucuresti – Berlin/ Hotel Holliday Inn Mitte 4*
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 12:00 pentru imbarcare la cursa companiei aeriene Air Berlin AB 8701 cu decolare la 14:50 spre Berlin. Sosim la Berlin la 16:00 (ora locala). Dupa transferul la hotel, avem timp la dispozitie pentru a vizita pietonal zona centrala a capitalei Germaniei si pentru a va familiariza cu unul dintre orasele europene care ofera o imbinare perfecta de istorie, arhitectura, cultura si divertisment. Cazare la Hotel Holliday Inn Mitte 4*sau similar.

Ziua 2. Berlin/ Hotel Holliday Inn Mitte 4*
Mic dejun. Astazi, in prima parte a zilei, insotiti de ghidul local, vom incepe explorarea Berlinului, cel mai mare oras al Germaniei. Marea majoritate a orasului a fost reconstruita, restaurata si revigorata, prezentand astazi o arhitectura extraordinara, o imbinare perfecta intre nou si vechi deopotriva. In Berlin exista nenumarate atractii turistice si lucruri de vazut dar printre cele mai populare obiective turistice se numara Berliner Dom – catedrala uriasa din zona Mitte, Poarta Branderburg – fosta poarta a orasului si acum un simbol al intregii Germanii, Potsdamer Platz – una dintre cele mai animate piete din Europa, plina de magazine, cafenele, baruri si restaurante, Zidul Berlinului si impozanta cladire a Reichstag-ului – sediul Parlamentulului Germaniei, o cladire la fel de impozanta astazi ca si in 1884 cand a fost terminata. In a doua parte a zilei, timp liber in Berlin pentru cumparaturi si vizite individuale. In pietele de Craciun din Berlin trecatorii sunt imbiati cu vin fiert si castane coapte, iar copiii se pot bucura de jucarii si globulete multicolore pentru impodobirea brazilor. Merita a fi vizitate atat targurile din Alexanderplatz si Potsdomerplats, dar si Piata Gendarmenmarkt , (una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Berlin) de unde se pot cumpara figurine din lemn cioplit, broderii si alte produse traditionale. Seara, cazare la Hotel Holliday Inn Mitte 4*sau similar.

Ziua 3. Berlin – Potsdam/ Hotel Holliday Inn Mitte 4*
Mic dejun. In prima parte a zilei, optional, putem parasi capitala Germaniei pentru o vizita la Potsdam, capitala statului Brandeburg. In acest oras in stil baroc gasim Palatul Sanssouci, care este comparabil cu alte palate regale europene uimitoare precum Versailles sau Castelul Windsor. Printre alte atractii impresionante ale orasului se numara bisericile Nikolaikirche si Französische Kirche. In timpul secolelor XVIII si XIX orasul a fost rezidenta regilor prusaci. Dupa intoarcerea la Berlin, timp liber pentru explorarea orasului individual. Va sugeram o vizita la Târgul de Crăciun de la Castelul Charlottenburg, cel mai mare castel din Berlin. Este o alegere minunată, mai ales dacă doriți să vizitați și castelul. Este foarte important să știți și faptul că special pentru copii se organizează (cu acces gratuit) o sumedenie de programe distractive ce vor face din vacanța celor mici una de neuitat! Seara cazare Berlin Hotel Holliday Inn Mitte 4*sau similar.

Ziua 4. Berlin – Bucuresti
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul din Berlin. Imbarcare la cursa AB 8700 cu decolare la ora locala 09:15 spre Bucuresti. Aterizare pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora locala 12:25.

Detalii:

– cazare 3 nopti cu mic dejun in hotel 4*, situat central, foarte aproape de statiile mijloacelor de transport in comun;
– zbor direct compania Airberlin Bucuresti – Berlin Bucuresti;
– vizita in Berlin, cu ghid local;
– excursiile optionale cu ghizi locali specializati;
– intrarea la Palatul Sanssouci inclusa in pretul excursiei;
– bonus: asigurarea medicala si storno;
– asistenta turistica.

Tarif: de la 337 euro/pers.

Tarifele includ:

– cazare 3 nopti cu mic dejun in hotel 4*;
– transferurile pe toata durata calatoriei conform program;
– transport avion Bucuresti – Berlin – Bucuresti;
– taxele de aeroport cca 110 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
– vizita in Berlin, cu ghid local specializat;
– ghizi locali conform program;
– asigurarea medicala si storno;
– asistenta turistica

Tarifele nu includ:

– intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program);
– alte servicii decat cele mentionate in program;
– excursiile optionale.

Excursii optionale:
– POTSDAM: tur de oras cu ghid local si insotitor de grup roman, intrarea la Palatul Sanssouci inclusa – de la 45 €/ persoana;
– Tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un grup minim de 20 de participanti. Pentru mai putini participanti, tarifele se recalculeaza.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.