2.196 euro

Peru – Ecuador + Galapagos

Contacteaza un agent!

Lima – Yucay – Cusco – Puno – Quito + Galapagos

20 zile     2.196 (Peru – Ecuador) + 2.146 (Galapagos) Euro/persoana

Ziua 1: Luni/Sambata

Prezentare la aeroportul Henri Coanda si imbarcare pentru zborul spre Lima. Acolo veti fi intampinati de un ghid vorbitor de engleza si transferati la hotel.

Ziua 2: Marti/Duminica

Cazare Lima la hotelul Jose Antonio 3*+ sau Estelar Miraflores 4*. Program liber.

Ziua 3: Miercuri/Luni

Cazare o noapte in Lima la hotelul Jose Antonio 3*+ sau Estelar Miraflores 4*.

Ziua 4: Joi/Marti

Lima – Cusco – Yucay

Dupa servirea micului dejun se zboara spre Cusco.

In drum spre piata Pisac Indian în orasul Pisac. Aici in fiecare marţi, joi şi duminică este o piaţă speciala şi tradiţionala. Un mare târg de artizanat este organizat de meşteşugarii din Pisac şi Cuzco care expune şi vinde o mare varietate de artizanate precum ar fi mărfurile ţesute, covoare Alpaca, tapiterie, sculptura, bijuterii. Se continua spre ruinele Ollantaytambo. Cazare o nopate in Yucay, Sacred Valley la Posada dle Inka Yucay 3* sau Aranwa Sacred Valley Hotel & Wellness 5*

Ziua 5: Vineri/Miercuri

Yucay – Macu Picchu – Cusco

Se serveste micul dejun apoi se face o excursie de o zi la Machu Picchu cu ghid, cu trenul Vistadome. Transfer cu autobuzul la gara din Ollantaytambo unde începe turul cu trenul care trece prin campia fertil a văii Urubamba şi pe Aguas Calientes. De acolo, un autobuz mic va conduce pe muntele abrupte spre ruinele oraşului Machu Picchu. Numit Orasului Pierdut al Incasilor, acest patrimoniu cultural al omenirii este un oraş frumos de piatră impresionant construit cu o tehnică incredibil pentru era lui şi chiar şi pentru prezent. Piatra peste piatră, montate împreună perfect fără ciment, cu delicateţe impresionanta, detalii rafinate şi mai valoros ca unele dintre cele mai mari palate din lume.

Există multe teorii despre Machu Picchu, dar un lucru este sigur – acesta este unul dintre cele mai impresionante site-uri din lume. Vizita extinsa la ruine cu ghid si intoarcere cu autobuzul si trenul la Valea Sacra.

Cazare 2 nopti in Cusco la Eco Inn 3* sau Aranwa Cusco Boutique 5*

Ziua 6: Sambata/Joi

Mic dejun. Dimineata este program liber. Dupa-amiaza, jumatate de zi turul orasului Cusco si a ruinelor din imprejurimi. Acesta va prezenta centrul Imperiului Inca, Plaza de Armas. Se poate găsi Catedrala construita pe ruinele antice ale Palatului Inca. Catedrala se învecinează cu alte biserici pe ambele părţi. Următoarea oprire va fi oraşul vechi renovat cu magnificele sale clădiri coloniale; unele dintre ele sunt folosite ca hoteluri.  Apoi se merge la Sacsayhuaman, o ruina situata la cca 3 km deasupra Cuzco. Sacsayhuaman, de asemenea, oferă o vizualizare fabuloasă a oraşului. Oprire în Tambo Machay, baia incasilor, Kenko, roca gigantica a cărei nişe şi lacune au fost sculptate într-un mod ciudat, şi Puca Pucara, ruina a unui fort mic.

Ziua 7: Duminica/Vineri

Cusco – Puno

Dupa micul dejun, tur panoramic cu autocarul la Puno. O zi întreagă călătorie de la Cuzco la Puno printr-un tinut muntos peruvian de-a lungul varfurilor acoperite de zăpadă, trece până la 4.300 m deasupra nivelului mării şi apoi se coboara la Puno, chiar pe Lacul Titicaca. Pe ruta vom vizita oraşul Andahuaylillas, ruinele Racchi, oraş mic Pucara. Masa de prânz într-un restaurant pe drum este inclus. După sosirea în Puno transfer la hotelul dumneavoastră. 2 nopti cazare la Jose Antonio 3*+ sau Libertador Lago Titicaca 4*

Ziua 8: Luni/Sambata

Micul dejun apoi o excursie de o zi cu barca pe Lacul Titicaca pentru a vizita Insula Taquile si Indienii Uros. Indienii Aymara au construit casele lor pe insulele plutitoare artificiale pe apele Titicaca în care ei locuiesc în organizaţii.

Continuaţi spre Insula Taquile unde veţi găsi numeroase ruine pre-Inca şi terase Inca. Insula este îngusta, aproximativ 1 km lătime, dar 6-7 km lungime. Oamenii aici încă poarta hainele lor tradiţionale şi acolo sunt magazine co-operative in Plaza unde se pot cumpăra bunuri din lâna de calitate, foarte fine. Pranzul inclus.

Ziua 9: Marti/Duminica

Puno – Lima

Dupa servirea micului dejun se zboara de la Juliaca la Lima. Transfer de la hotel la aeroport Juliaca. Zbor la Lima şi transfer la hotel. După-amiaza veti explora oraş intr-un tur de vizitare a obiectivelor turistice prin Lima. Plaza de Armas cu clădiri frumose precum guvernul Palace, primăria, palatului arhiepiscop şi catedrala sunt încă cele mai importante locuri din oraş. După care se viziteaza Mănăstirea San Francisco si Muzeul Larco Herrera.

Parcurgerea districtelor moderne din San Isidro si Miraflores si a zonei de coastă care beneficiază vizualizarea plajelor din Lima si Oceanul Pacific. O nopate cazare la Jose Antonio 3*+ sau Estelar Miraflores 4*

Ziua 10: Miercuri/Luni

Lima – Quito

Micul dejun. Transfer de la hotel la aeroport şi zbor la Quito. Transfer la hotel. Bucuraţi-vă un tur de oras pentru vizitarea a obiectivelor turistice din Quito, care va conduce prin centrul istoric Quito pentru o plimbare prin diversitatea culturală si istorica din acest oras.

Vom trece pe langa Biserica La Compañia, care are cea mai frumoasa faţadă sculptata si ornamentate. inclusiv o vizita in Piaţa Independenţei cu Palatul Guvernului şi Catedrala. După aceea, vom vizita un deal celebru din oraşul vechi, Panecillo (pâine mica) unde în veţi vedea Statuia îngerului „Virgen de Quito”.

Apoi se continua la Monumentul Liniei Ecuatoriale numit „Middle of the World” unde veti avea parte de o experienţă cu adevărat rara stand pe ambele emisfere, Nord şi Sud simultan. Monumentul Ecuatorial marchează locul unde o expeditie stiintifice franceza din secolul al XVIII-lea a stabilit poziţia exactă a Ecuatorului. Zona a fost construita ca un oraş colonial tipic, cu restaurante, magazine de cadouri şi oficiu poştal. Se viziteaza monumentul şi Muzeul Etongrafic, care arată istoria culturilor indiene din Ecuador. Reveniţi la hotel. 2 nopti cazare la hotelul Mercure Alamenda 3* sua Hilton 4*

Ziua 11: Joi/Marti

Zi de relaxare. Optional: O zi intreaga petrecuta la piata Otavalo Indian. (aprox. 8 ore)

O plimbare de aproximativ două ore cu autobuzul la faimoasa piată Otavalo, veti utiliza Panamericana Norte. Vom vizita un mic oras al Calderón, unde sunt făcute figurine tipice miniaturale de pâine, şi apoi drumul coboară in satul si cheile Guayllabamba spectaculoase in acelaşi timp aride şi fertil. Daca aveti un pic de noroc, puteţi avea oportunitatea de a privi zăpadă pe Cayambe. Linia Ecuadoriala merge direct prin gheţarul unui vulcanul imens, ce are cel mai înalt punct din întreaga lume pe linia Ecuadoriala.

În Otavalo veţi descoperi piaţa meşteşugurilor indieni cunoscuta la nivel mondial. Indienii locali au atins prosperitate economică ca rezultat al tesaturilor, tapiteriilor, ponchos si alte articole de îmbrăcăminte. Aici va veti bucura de o variata oferă cu obiecte unice de artizanat şi textile. Înainte de a continua spre Cotacachi, se poate vizita Laguna Cuicocha, un crater la o altitudine de 3.000 m..  Micul oraş Cotacachi este in centrul Ecuadorului de fabricare de pielării. Aici vă puteţi plimbare prin străzi. Reveniţi la Quito.

Ziua 12: Vineri/Miercuri

Quito – Bucuresti

Ziua 13: Sambata/Joi

Bucuresti sosire.

SAU

Ziua 12: Vineri/Miercuri

Quito – Galapagos.

Dupa micul dejun se zboara spre Galapagos.

Zilele 13-18: Sambata/Joi – Joi/Marti

6 zile/5 nopţi Insula Galapagos cu cazari la hoteluri de clasă de mijlocie, inclusiv pensiune completa pe Insulele Santa Cruz, Floreana si Isabela. In fiecare zi excursii cu barca în insulele din arhipelag ce au o minunata fauna si flora sălbatică.

 Ziua 19: Vineri/Miercuri

Galapagos – Quito – Bucuresti

Ziua 20: Sambata/Joi

Sosire Bucuresti.

Tarif: cca. 2.196 + 2.146 Euro/persoana

Tariful include:

–         9 nopti cazare cu mic dejun, hotel 3*;

–         toate excursiile si transferurile mentionate in program, cu ghid local vorbitor de limba engleza;

–         taxa de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;

–         pachet sejur Galapagos: 5 nopti cazare in hoteluri 3*, cu pensiune completa; excursiile si transferurile mentionate in program; taxele de serviciu solicitate de hoteluri; taxa de intrare in Galapagos; taxa de control turistic in Galapagos;

–         zboruri interne si taxele de aeroport aferente.

Tariful nu include:

–         bilet de avion international Bucuresti – Lima / Quito – Bucuresti: de la 990 euro/persoana + cca. 415 euro taxe de aeroport;

–         excursiile mentionate in program ca fiind optionale (ziua 9);

–         cheltuieli personale si bacsisuri;

–         asigurare medicala.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.