de la 473 lei

Pensiunea Nada Apelor

Contacteaza un agent!

Pensiunea Nada Apelor

NADA APELOR vă invită să petreceţi minunate momente de relaxare, odihnă şi recreere în oaza noastră de natură sălbatică din Delta Dunării. Vă asigurăm CAZARE în VILE cu condiţii optime de confort, împătimiţii de PESCUIT putându-se desfăşura atât în incinta noastră (aprox. 2 ha) cât şi în numeroasele LOCURI DE PESCUIT din zona adiacentă. Vă garantăm că după câteva zile petrecute la noi veţi pleca cu „bateriile” reîncărcate şi cu dorinţa de a reveni. Atenţie ! SE CREEAZĂ DEPENDENŢĂ.

Pensiunea „NADA APELOR ” este un SAT DE VACANŢĂ construit într-un areal de 4 ha compus din 3 insule cu o suprafaţă totală de 2 ha plus patru canale şi un bazin central totalizând alte 2 ha de luciu apă alimentate din Dunăre printr-un sistem gravitational. Este amplasata in localitatea Maliuc, brat Sulina, mila 24.

Pe două dintre insule, împădurite cu sălcii şi salcâmi şi plantate cu gazon sălbatic, s-au amenajat facilităţile de cazare, restaurantul cu terasa, locurile de piknik cu grătare, plite, proţap, piscine adulti si copii, jacuzzi, terasa pentru plaja şi debarcader de unde poti inchiria caiace, hidrobiciclete si barci cu rame.

Canalele şi bazinul sunt interconectate, populate cu toate speciile de peşti caracteristice Deltei şi vegetaţia acvatică corespunzătoare (nuferi, brădiş, papură, stuf, stânjenei galbeni etc.) asigurând un cadru deosebit de romantic pentru plimbările cu barca la rame – închipuiţi-vă cum arată la apusul soarelui.

Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, în dreptul fiecărui vile de unde puteţi captura somn, crap, ştiucă, şalău, avat, caras, plătică, roşioară, biban, babuşcă, lin, funcţie de sezon.

 

Sejur in Delta Dunarii

 •    VILA 1 – 2 camere duble si 2 camere triple, fiecare cu baie proprie, aer conditionat,
  televizor si terasa protejata impotriva insectelor ( 10 locuri)
 •       VILA 2 – 1 camera matrimoniala si 2 camere triple, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, televizor si terasa protejata impotriva insectelor (8 locuri)
 •       VILA 3 – 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, televizor si terasa protejata impotriva insectelor (16 locuri)
 •       cazare 3 nopti ( in camera cu doua paturi sau pat matrimonial)
 •        pensiune completa, 3 mese /zi
 •        free bar, (apa, ceai, cafea)
 •        acces liber la piscine, hidrobiciclete si caiace
 •        plimbare cu pontonul plutitor pe Lacul Fortuna si canelele adiacente 2-3 ore.
 •        preluare si retur debarcader Maliuc

Preturi pachet:

01.04 – 30.06/ 15.09. – 15.11 2014

– 473 lei/pers.+ 131 lei/noapte suplimentara

OPTIONAL:

– preluare debarcader Tulcea = 75 lei/pers/sens

01.07 – 14.09

627 lei/pers + 174 lei/noapte suplimentara

– preluare debarcader Tulcea = 90 lei/pers/sens

 

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.