1.295 euro

Parcuri de distractie – Orlando-Miami – SUA

Contacteaza un agent!

Orlando – Miami

16 zile   1.295 euro/ persoana in camera dubla

oferta valabila: 01.04.2014 – 31.03.2015

Ziua 1 – BUCURESTI – ORLANDO

Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Orlando. Sosire la Orlando. Celebru în întreaga lume, Orlando este caminul Disney World. Transfer la hotel si cazare inOrlandola hoteluri de 3-4*.

Ziua 2 – ORLANDO

Puteti vizita parcul de distractii Walt Disney World (optional), un centru de divertisment si recreere. Masiv şi magnific, Walt Disney World acopera peste 47 de mile si este gazda a mii de vizitatori în fiecare zi. Există 4 mari parcuri tematice unde va puteti distra: Magic Kingdom Park, Epcot, Disney Hollywood Studios şi  Disney’sAnimal Kingdom. Cazare in Orlando.

Ziua 3 – ORLANDO

Puteti vizita parcul de distractii SeaWorld Orlando (optional). Daca vreti sa vedeti balene si delfini jucandu-se cu oamenii sau facand acrobatii, SeaWorld Orlando este locul perfect.

SeaWorld Orlando este un parc tematic bazat pe viata marina, în apropiere de Orlando, Florida. Cazare in Orlando.

Ziua 4 – ORLANDO

Daca parcurile tematice vi se par obositoare, puteti vizita Muzeul de Stiinta si cel de Arta, ambele fiind impresionanate (optional). De vreme ce NASA nu este departe, puteti vizita parcul de rachete dimineata, urmand a va petrece dupa-amiaza relaxandu-va pe o plaja din apropiere, precumCocoa. Cazare in Orlando.

Ziua 5 – ORLANDO

Cina la Medieval Times Dinner si Tournament din Kissimmee (optional).

Zonele unde puteti lua masa sunt de asemenea centrate in jurul a diverse teme, fie pe o anumita perioada istorica, fie pe un anumit specific etnic. Medieval Times Dinner si Tournament dinKissimmeevor da oportunitatea de a face galerie unui cavaler care apara onoarea iubitei. Cazare inOrlando.

Ziua 6 – ORLANDO

Vizita pe Pleasure Island Disney, care celebreaza Anul Nou in fiecare seara, cu lumini laser si dans in strada (optional). Cazare inOrlando.

 Ziua 7 – ORLANDO

Vizitati Church Street Station din centrul orasului, un amestec de activitati si feluri de mancare, cu diverse cluburi si restaurante (optional). Exista o multime de restaurante mari situate precum: Kres Chophouse, Lady Desert & Ceviche. Daca sunteti în cautarea distractiei puteti alege, aici existând o serie de cluburi de noapte. Cazare in Orlando.

Ziua 8 – ORLANDO

Vizita la Universal Studios (optional), copiile studiourilor de filmare de laHollywood, exact ca cele din Studiorurile Disney, dar Universal Studios prezinta cu totul altfel lumea filmelor. În acest parc se poate face o plimbare şi învata câte ceva din meseria actorilor şi a producatorilor de filme. Aceasta plimbare se poate face chiar şi pe role.

Ziua 9 – ORLANDOMIAMI

TransferOrlando–Miamicu, microbuz de lux. Sosire Miami. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 10 – MIAMI

Turul orasului (optional) Miami jumatate de zi, cu ghid poliglot. Se viziteaza centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul Cubanez, iar apoi timp liber la dispozitie pentru plajă, excursii optionale, vizite şi cumparaturi. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 11 – MIAMI

Excursie la Miami Seaaquarium (optional), situat in golful Biscayne, cel mai cunoscut acvariu din Miami pentru numeroasele specii de animale precum delfini, rechini, balene, papagali si crocodili. Timp liber la dispozitie pentru plajă, excursii optionale, vizite şi cumparaturi. Cazare la hotel de 3*.

 Ziua 12 – MIAMI

Vizita de o zi la Key West (optional). Atmosfera relaxanta din Insulele Caraibe va invita sa descoperiti pe îndelete cel mai sudic oraş din Statele Unite. Insulele feerice Key West va vor duce într-o calatorie fascinantă ce nu trebuie ratata! Cazare la hotel de 3*.

Ziua 13 – MIAMI

Vizita la Parcul National Everglades (optional), unul dintre cele mai mari si mai cunoscute din intreaga lume. Zona este cunoscuta pentru aligatori si daca te plimbi cu barca este aproape imposibil sa nu vezi cativa. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 14 – MIAMI

Vizitati Key Biscayne (optional), o insula situata în comitatul Miami-Dade, statul Florida, SUA, amplasată în golful Biscayne care se deschide în Atlantic. Key Biscayne este insula cea mai sudica a insulelor-bariera de-a lungul coastei atlantice din Florida, aflându-se la sud de Miami Beach şi sud-est de  Miami. Cazare la hotel de 3*.

 Ziua 15 – MIAMI – BUCURESTI

Transfer de la hotel la aeroport, imbarcare si plecare spre Bucuresti. Zbor cu escala.

Ziua 16 – Sosire la Bucuresti.

Tarif: 1.295 euro/ persoana in camera dubla

Bilet avion Bucuresti – Orlando/Miami– Bucuresti (cca 750 euro/pers.) + taxe

Servicii incluse:

 • 14 nopti cazare la hotleuri 3-4*;
 • transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul SUA si transfer aeroport /hotel/aeroport

Servicii neincluse:

 • bilete de avion + taxe de aeroport: Bucuresti-Orlando, Miami-Bucuresti;
 • Taxa de viza  S.U.A. 160 $ + 11$  se achita personal;
 • Asigurarea medicala obligatorie;
 • Excursiile optionale

Acte necesare:

 • pasaport valabil min 6 luni, de la data plecarii;
 • 1 fotografie tip pasaport + 1 fotografie color format 5/5 cm (pe fond alb; fara ochelari, cercei, alte bijuterii, ambele urechi vizibile)
 • doua formulare de cerere viza (SUA siCanada);
 • cate o adeverinta de la serviciu cu functia si salariul (pentru fiecare ambasada);
 • copii dupa actele de proprietate (casa, masina, teren, firma – bilant sau balanta si alte acte care pot constitui garantii pentru consulatul S.U.A. si Canadei);
 • extras de cont bancar de minim 2.000 $ sau echivalentul in lei.

ATENTIE !!!   Se achita un avans minim de 800 EURO/persoana la incheierea contractului.  Taxa de viza SUA (160 $) se achita separat la BRD.

Plata integrala se face dupa obtinerea vizei. Turistii vor achita personal PIN-ul necesar programarii la interviu si  taxa de viza si se vor prezenta personal la Consulatul SUA pentru interviu, cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie. Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 6 saptamani inainte de plecarea in excursie.

Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc.  In cazul neobtinerii vizei, taxa de inscriere / rezervare / anulare este de 200 euro de persoana.

Dupa obtinerea vizei, nu se mai pot face retrageri de la excursie si nu se poate restitui contravaloarea acesteia.  In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie cu plata penalizarilor pentru rezervari.  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.