1.699 euro

MİNUNİLE VESTULUİ program special cu zbor privat – SUA

Contacteaza un agent!

Bucuresti – Los Angeles – Monterey, Carmel – San Francisco, Sausalito, Muir Woods – Yosemite National Park – Fresno – Las Vegas – Hoover Dam, Grand Canyon, Bryce Canyon – Las Vegas–Los Angeles– Bucuresti

11 zile   de la 1.699 Euro/pers.

Mai – Septembrie – cca. 2.399 euro/pers.

plecari bilunare

 

 

ZIUA 1: BUCURESTI – LOS ANGELES

Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Los Angeles (zbor cu escala). Sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme placuta intotdeauna. Transfer si cazare in Los Angeles la hotel Sheraton Downtown 4* sau similar.

ZIUA 2: LOS ANGELES

Tur de oras ½ zi si timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare in Los Angeles la hotel Sheraton Downtown 4* sau similar.

ZIUA 3: LOS ANGELES – Monterey, Carmel

Începeţi circuitul pe Coasta de Vest a SUA de la punctul de îmbarcare Mauiva (Sheraton Los Angeles Downtown, 711 South Hope Street, Los Angeles, CA 90017, ora 7:00 AM), de unde veţi face un scurt ybor privat până în Monterey, oraş situat de-a lungul plajei. În acest frumos oraş de pe Coasta Pacificului, te vei bucura de o minunată croazieră. În drum spre golf, te poţi opri în cartierul Old Fisherman’s wharf pentru restaurantele şi magazinele sale unice. Revenirea pe mal se va face la 17-Mile Drive, Peninsula Monterey. De aici, te vei putea bucura de plimbarea printr-un cartier unic, cu privelişte deosebită, în drum spre Pebble Beach. Următoarea destinaţie este Carmel, pentru o după-amiază relaxantă – cumpărături şi cină la Restaurantul Barnyard. Cazare în Monterey.

ZIUA 4: Monterey – San Francisco

După micul dejun, avionul privat Mauiva te va transporta într-o altă lume – San Francisco. Dimineaţa, vei face un tur ghidat al oraşului, în care nu vei rata cele mai importante obiective, trecând din zona Pier 39 către Union Square, Chinatown, şi terminând la Fisherman’s Wharf. O excursie în San Francisco nu ar fi completă fără o vizită la faimoasa închisoare Alcatraz. On The Rock. După aceasta, cină. Cazare în San Francisco.

ZIUA 5: San Francisco, Sausalito, Muir Woods

Bucură-te de un mic dejun relaxant înainte de a ne îndrepta cître celebrul Golden Gate Bridge. În Golden Gate Park vei descoperi muzee şi grădini deosebite, dar şi numeroase alte atracţii. Următoare destinaţie este Sausalito, pentru a explora Pădurea Muir. Acest monument naţional adăposteşte minunata atracţie Redwood Tree Forest. Înainte de a ne întoarce în San Francisco pentru cină, te vei putea bucura de o experienţă unică – degustări de vin în California, renumită ţară a vinului. Cazare în San Francisco.

ZIUA 6: San Francisco – Yosemite National Park – Merced

După micul dejun, vei merge să vezi impresionantul Yosemite National Park. Prima dată vei explora zona Mariposa Grove, unde vei descoperi uriaşul copac sequoia, numit Grizzly Giant, având între 1900 şi 2400 de ani vechime. Turul tău ghidat în parc mai include obiectivele: Horsetail Falls, Lower & Upper Falls, El Capitan, Half Dome, Glacier Point şi Tuolumne Grove. Veţi încheia ziua de explorare a naturii cu o cină relaxantă. Cazare în Merced.

ZIUA 7: Merced –  Cedar City, Utah

După micul dejun, vă veţi bucura de un alt zbor privat Mauiva către Cedar City, Utah. Veţi petrece întreaga zi vizitând un canion imens în cadrul unui tur ghidat. Întreaga experienţă va fi încununată cu o cină spectaculoasă. Cazare în Cedar City.

ZIUA 8:  Cedar City, Utah – Hoover Dam, Grand Canyon, Bryce Canyon  – Las Vegas

După micul dejun, vei putea vizita una dintre cele mai preţuite atracţii americane – Hoover Dam. Apoi, vei explora Grand Canyon National Park, unde vei ajunge printr-un zbor privat Mauiva. Urmează să descoperi apoi Bryce Canyon National Park – o minune geologică ce nu poate fi descrisă decât prin unicitatea sa. La finalul zilei, vei zbura în Las Vegas pentru a te bucura de vita de noapte si cină. Cazare în Las Vegas.

ZIUA 9: Las Vegas – Los Angeles

Mic dejun, apoi ai ziua întreaga la dispoziţie pentru a te relaxa în zona the Strip sau pentru a vizita cazinourile. După-amiaza, întoarcere cu avionul privat către Los Angeles. Cazare în Los Angeles.

ZIUA 10: Los Angeles – Bucureşti*

Timp liber la dispozitie pentru vizitarea orasului si pentru ultimele cumparaturi inainte de plecarea din Los Angeles. In cursul dupa-amiezii, transfer la aeroport in vederea plecarii spre tara.

ZIUA 11: Bucuresti

In cursul dupa-amiezii, sosire la Bucuresti.

 TARIF: 1.699 euro/persoana in camera dubla

 Bilet de avion Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti:

cca. 880 euro/persoana + cca. 250 euro/persoana taxe de aeroport

 Servicii incluse:

– 9 nopti cazare in hoteluri de 4*, situate central;

– transferuri aeroport-hotel-aeroport;

– zboruri private timp de 7 zile;

– mic dejun si cina in timpul circuitului cu zboruri private;

– program turistic cu ghid poliglot;

– tur de oras in Los Angeles.

 Nu sunt incluse:

.   Transport avion Bucuresti / Los Angeles / Bucuresti – 880 euro/pers. + cca. 250 euro/pers. taxe de aeroport

.   Asigurarea medicala / asigurare storno;

.   Alte vizite decat cele mentionate in program;

.   Excursiile optionale.

 *În ziua 10, posibilitate Extensie HAWAII 7 zile:

Circa 1.200 euro/pers. in camera dubla

  Servicii incluse extensie HAWAII:

 – bilete de avion Los Angeles – Honolulu – Los Angeles;

6 nopti cazare hotel 4* Hawaii;

– transfer aeroport – hotel –aeroport.

 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.