de la 2.717 euro

Minunile Vestului + Hawaii – SUA

Contacteaza un agent!

Bucuresti – Los Angeles – Phoenix – Grand Canyon – Monument Valley – Bryce Canion – Las Vegas – Yosemite – San Francisco – Monterey/ Carmel + 6 zile Hawaii – Bucuresti

22 zile  de la 2.717 euro/pers.

 

plecari bilunare

 

ZIUA 1: BUCURESTI – LOS ANGELES

Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Los Angeles (zbor cu escala). Sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme placuta intotdeauna. Transfer si cazare in Los Angeles.

 ZIUA 2: LOS ANGELES

Tur panoramic de oras (4 ore cu ghid local): Hollywood, Chinese Theater, Beverly Hills, Sunset Strip Bulevard. Dupa amiaza: timp liber la dispozitie. Cazare in Los Angeles.

 ZIUA 3: LOS ANGELES – PHOENIX / SCOTTSDALE (593 km)

Incepeti circuitul “Minunile Vestului”. Plecare la ora 07:00AM de la LOS ANGELES AIRPORT HILTON sau 07:30AM de la HOLIDAY INN sau 07:15AM de la FOUR POINTS SHERATON sau 08:00AM de la  WESTIN BONAVENTURE.  Veti calatori prin Desertul Mojave, traversand Raul Colorado in Arizona. Veti descoperi farmecul unic al oazelor din desert: Phoenix/Scottsdale, un amestec de arhitectura sud-vestica si magnificii cactusi saguaro. Acesta e primul dv. contact cu America de Vest! Cazare la Phoenix / Scottsdale JW Marriott.

ZIUA 4: PHOENIX/SCOTTSDALE – SEDONA – GRAND CANYON (366 km)

Plecare matinala prin gradina desertului Arizonei, vizitand Castelul Montezuma, anticele locuinte indiene in stanca, ale tribului Sinaguas. Calatoria continua catre frumosul oras Sedona si apoi prin  Canionul Oak Creek. Zona, cunoscuta pentru peisajele spectaculoase, a fost decorul multor filme. Ziua se incheie cu vizita Grand Canyon Colorado, una din cele 7 minuni naturale ale lumii. Cazare la Holiday Inn Express sau Canyon Plaza sau Grand Canyon National Park Lodges.

ZIUA 5: GRAND CANYON – MONUMENT VALLEY – PAGE / LAKE POWELL – KANAB (621 km)

Aceasta dimineata continua de-a lungul „ramei” sudice a Grand Canyon catre Painted Desert si Monument Valley, tinutul Indienilor Navajo. Peisajele de neuitat ale vaii includ movilite si spirale din roca. Dupa Monument Valley, continuam drumul de-a lungul Raului Page si Lacului Powell, unul din cele mai mari lacuri  create de om. Dupa amiaza tarziu, traversam Raul Colorado si calatorim spre ultima noastra destinatie: Kanab, cunoscut ca Micul Hollywood al Utah-ului. Cazare la Best Western Red Hills sau Kanab Shilo Inn.

ZIUA 6: KANAB – BRYCE CANYON – ZION – LAS VEGAS (562 km)

Plecare dimineata devreme pentru a vizita inca un parc national spectaculos: Bryce Canyon. Canionul are o simfonie de culori si forme care va vor lasa fara respiratie. Continuam drumul catre Parcul National Zion, o destinatie populara pentru cataratori pe stanca, pentru peisajele unice si platourile maiestuoase. Ne apropiem de Las Vegas, orasul luminilor si distractiei. Cazare la Hotel Circus Circus.

ZIUA 7: LAS VEGAS

Bucurati-va de o zi de timp liber in Las Vegas. Puteti vizita unele din hotelurile spectaculoase, sa participati la diverse excursii optionale oferite,  sa va relaxati la piscina sau sa va incercati norocul intr-unul din numeroasele cazinouri. Las Vegas are cate ceva pentru fiecare. Aveti intreaga zi sa explorati acest faimos oras al lumii. Cazare la Circus Circus.

ZIUA 8 –  LAS VEGAS – MAMMOTH LAKES (670 KM)

Astazi calatorim prin Desertul Mojave, inainte de a urca spre High Sierras si statiunea din Mammoth Lakes. Aceasta statiune pitoreasca este faimoasa atat iarna cat si vara, ne incanta cu privelisti care ne taie respiratia, uimitoare imagini ale arealului inconjurator. Cazare in Mammoth Mountain Inn.

ZIUA 9 –  MAMMOTH LAKES –  YOSEMITE (175 KM)

O distanta scurta ne desparte de parcul National Yosemite.Bucurati-va de formatiunile stancoase ale parcului incluzand Valea Yosemite, si inaltele ei stanci si caderi de apa; centrul istoric al Warwona si hotelul istoric; sute de sequoia antici si giganti; si daca vremea permite  puteti admira Glacier Point, o vedere spectaculoasa a Yosemite Valley si a tarii inalte; Toulumne Valley, o intinsa pajiste subalpina inconjurata de piscuri muntoase; si Hetch Hetchy, un rezervor intr-o vale considerata o geamana a Vaii Yosemite. Cazare in zona Yosemite.

 ZIUA 10: YOSEMITE/ MARIPOSA – SAN FRANCISCO (450 km)

Azi va veti bucura de frumosul peisaj al Vaii Yosemite cu maiestuoasele ei formatiuni stancoase si caderile de apa care-ti iau respiratia. Dupa amiaza tarziu, calatoriti prin fertila vale San Joaquin pentru a ajunge  in “Orasul de langa Golf” cu frumoasele lui privelisti, faimoasele lui tramvaie, parcuri si puteti  admira faimosul Golden Gate Bridge. Cazare in San Francisco la Hotel Holiday Inn Civic Center sau Whitcomb.

 ZIUA 11: SAN FRANCISCO

In cursul diminetii veti vizita cele mai frumoase zone din San Francisco: Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si Fisherman’s Wharf cu o vedere a inspaimantatoarei Inchisori Alcatraz. Dupa amiaza timp liber cu posibilitatea unui tur optional care include: traversarea pe jos a celebrului pod Golden Gate Bridge, vizitarea pitorestii localitati Sausalito si plimbare cu vaporasul prin golf. Cazare la San Francisco Holiday Inn Civic Center sau Whitcomb.

 ZIUA 12: SAN FRANCISCO – MONTEREY / CARMEL – SANTA MARIA AREA ( SANTA MARIA/ SAN LUIS OBISPO/ PISMO/ LOMPOC) (467 km)

Parasim San Francisco si calatoriti de-a lungul Pacificului spre Monterey, prima capitala a Californiei. Dupa o oprire in acest frumos oras de pe malul marii calatoriti de-a lungul impresionantei 17-Mile Drive, cunoscuta pentru resedintele celor mai importante personalitati ale Americii, partidele selecte de golf, peisajele frumoase. Dupa ce admirati frumusetea 17-Mile Drive, vizitati originala si incantatoarea statiune Carmel. Continuati in sud catre Santa Maria. Cazare la Santa Maria Inn/ Quality Inn Lompoc/ Best Western Royal Oak.

ZIUA 13: SANTA MARIA AREA ( SANTA MARIA/ SAN LUIS OBISPO/ PISMO/ LOMPOC)   –  LOS ANGELES (270 km)

In drum spre Los Angeles veti avea sansa sa explorati Santa Barbara, adesea numita perla „Rivierei Americane”. Orasul e cunoscut pentru stilul de arhitectura Colonial Spaniol, vegetatia luxurianta si stilul de viata relaxant. Va intoarceti la Los Angeles dupa amiaza. Cazare la Los Angeles.

 ZIUA 14Zbor Los Angeles – Hawaii. Cazare Hawaii Hilton Waikiki Prince Kuhio sau similar

ZIUA  15 – 19: Timp de plaja in Waikiki, excursii optionale, cumparaturi. Cazare Hawaii Hilton Waikiki Prince Kuhio sau similar

ZIUA 20: Hawaii-Los Angeles Cazare Wilshire Hotel 3*+ sau similar

ZIUA 21: Los Angeles – Bucuresti.

ZIUA 22: Sosire in Bucuresti.

 Tarif: 2.717 euro/pers. in camera dubla

Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar.

NOTA : Biletul de avion nu este inclus. La tarif se adauga costul biletului de avion

Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti: cca. 880 euro/persoana + cca. 250 euro/persoana taxe de aeroport

Pentru grup de peste 15 persoane se acorda delegat/translator de limba romana

 

Servicii asigurate:

.  13 nopti cazare in hoteluri 3 – 4* la Los Angeles si pe parcursul circuitului  + Sejur Hawaii 6 nopti

.   transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul SUA

.   ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului  + ghizi locali

.   pentru grupuri de minim 15 persoane se asigura delegat / translator roman

.   Tururi panoramice de oras in Los Angeles, Las Vegas si San Francisco

.   Vizite: Grand Canyon National Park, Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Yosemite National Park, Las Vegas, San Francisco, Phoenix/Scottsdale, Los Angeles

.   bilete de intrare: Castelul Montezuma, Monument Valley, 17-Mile Drive si toate Parcurile Nationale

Excursii optionale: Tururi cu elicopterul in Grand Canyon National Park, San Francisco sau Las Vegas, Tururi Panoramice cu elicopterul in Monument Valley Navajo Park, Tururi Nocturne in Las Vegas sau San Francisco, Golden Gate Brigde si Excursiile Saulito, Cina in stil Western, Studiourile Universal, Disneyland, Aventura Californiana.

Nu sunt incluse:

.   Transport avion Bucuresti / Los Angeles si retur

.   Taxa de viza (160 $ +11 $);

.   Asigurarea medicala;

.   Alte vizite decat cele mentionate in program;

.   Excursiile optionale.

 

ACTE NECESARE pentru obtinerea vizei :

.   Pasaport valabil minim 6 luni ;

.   1 fotografie color 5/5cm (pe fond alb, fara ochelari sau bijuterii) ;

.   Formular de cerere viza SUA ;

.   Adeverinta de la locul de munca cu functia si salariul ;

.   Copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren, firma-bilant sau balanta si alte acte care pot constitui garantii pentru consulatul SUA) ;

.   Extras de cont bancar de minim 2.000 $ sau echivalentul in lei.

ATENTIE!!! Se achita un avans de minim 1000 euro la incheierea contractului (taxa de viza SUA este de 160 $ + 11$ si se achita la BRD), iar plata integrala se face dupa obtinerea vizei.

Turistii se vor prezenta la Consulatul SUA pentru interviu, cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie. Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc. Dupa obtinerea vizei, nu se pot face retrageri si nu se restituie contravaloarea excursiei. In cazuri exceptionale, se pot face programari pentru urmatoarea excursie, cu plata penalizarilor pentru rezervari. Pentru turistii inscrisi la excursiile in SUA,  Canada,  America Latina,  conditiile de retragere / anulare speciale sunt anexate programelor turistice. In cazul neobtinerii vizei, taxa de rezervare / anulare este de 200 Euro de persoana.  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.  Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 6 saptamani inainte de data plecarii in excursie. 

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.