2.144 euro

Minunile Estului – SUA

Contacteaza un agent!

NEW YORK – BOSTON – QUEBEC CİTY – MONTREAL – OTTAWA –  TORONTO – NİAGARA FALLS – WASHİNGTON 

14 zile  2.144 euro

1 aprilie 2014 – 31 martie 2015

plecari bilunare

 

 

Ziua 1:  Bucuresti – New York

Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre New York (zbor cu escala). Sosire la New York pe aeroportul JFK. Bine ati venit in capitala lumii! New York, centrul cosmopolitan al afacerilor si culturii are o multime de obiective turistice si privelisti de care sa va bucurati! Transfer si cazare la hotel in New York

Ziua 2: New York

Tur panoramic New York (una dintre cele mai mari metropole ale lumii-Insula Manhattan, Inima Metropolei): Empire State Building, locul memorial  World Trade Center, Rockefeller Center, Federal Hall, Fifth Avenue, Broadway (unde functioneaza mai multe teatre decat la Londra si Paris la un loc), sediul ONU, Madison Square Garden, Central Park (una dintre cele mai mari gradini publice din lume), Universitatea Columbia; cazare la hotel in New York.

Ziua 3: New York

Continuarea turului de oras – New Yok, croaziera cu vaporasul in jurul Insulei Manhattan, excursie optionala la Atlantic City – supranumit “Las Vegas-ul Estului”, vizite pe cont propriu, cumparaturi etc. Cazare la hotel in New York.

Ziua 4: New York City – Boston

CIRCUITUL “Minunile Estului”. Plecare cu autocar modern cu aer condionat si ghid poliglot la ora 7:30, de la hotelul Manhattan at Times Square 790 7th avenue din New York (tel.212 581 33 00) spre nord prin statele Connecticut si Massachusetts ale Noii Anglii. Dupa sosirea in Boston, tur panoramic al acestui oras istoric, incluzand opriri la Faneuil Hall Market, M.I.T si Universitatea Harvard. Seara: la dispozitie pentru excursii optionale. Optional : tur de noapte al orasului. Cazare Hotel Courtyart Tremont.

Ziua 5: Boston – Quebec City

Continuati spre nord prin New England, tinutul raurilor si al dealurilor verzi. Intrare in Canada si plecare spre Quebec City, un fermecator oras francez asezat pe marginea raului  St. Lawrence. Bucurati-va de timpul liber si de aerul cosmopolit al acestui oras sau optional luati cina in Vechiul Oras. Cazare Québec City – Clarion Québec or Hilton Québec.

Ziua 6: Quebec City-Montreal

Dimineata incepe cu un tur panoramic al orasului Quebec. Vizitati acest oras istoric si pitoresc incluzand  Vechiul Quebec, fortificatiile si Battlefield Park. Dupa-amiaza calatoriti la vest spre Montreal – sofisticatul si cosmopolitanul centru al provinciei Quebec. Optional : tur de noapte al orasului. Cazare in Montreal – hotel Holiday Inn Midtown.

 Ziua 7: Montreal – Ottawa

Ziua incepe cu un tur panoramic Montreal in care puteti admira: Bd. St. Catherine, Peel Street, Place Ville Marie, inclusiv Vechiul Oras cu Biserica Notre Dame, Place de Canada, Satul Olimpic. Plecare spre Ottawa, capitala Canadei; sosire  si  tur panoramic Ottawa, care include Cladirile Parlamentului Federal si Confederatiei, ambasadele, pitoreasca Rideau Falls, Monumentul Eroilor Canadieni. Continuati drumul spre Toronto cu opriri de-a lungul St. Lawrence Seaway pentru a vedea frumoasele „O Mie de Insule”. Cazare in Ottawa – la hotel Sheraton. Optional: plimbare cu vaporul catre Thousand Islandes si CN Tower.

Ziua 8: Ottawa – Toronto

Plecare de dimineata catre Toronto.Se calatoreste spre sud pe langa Raul St Lawrence apoi de-a lungul malului lacului Ontario. Cazare in Toronto –  la hotel Sheraton Centre.

Ziua 9: Toronto – Niagara Falls

Turul panoramic Toronto  va va dezvalui acest modern oras canadian din sticla si otel, putand sa remarcati New City Hall, Bay Street, Yongge Street, Ontario Center,Turnul National Canadian. Dupa aceea plecare spre Niagara Falls, o croaziera cu vaporul Maid of the Mist care va permite sa vedeti caderile de apa (in lunile de iarna explorati Scenic Tunnels in spatele cascadei). In aceasta seara, va puteti bucura de o cina optionala cu o vedere panoramica catre cascada sub cerul de seara. Cazare Niagara Falls – Crowne Plaza Niagara New York, Americana Resort, Radisson Fallsview, Crowne Plaza Niagara Fallsview

Ziua 10: Niagara Falls – Washington, D.C.

Dimineata devreme oprire in Corning, unde vizita include faimosul Muzeu al Sticlei din Corning si Fabrica de Sticla Steuben. Continuati prin Pennsylvania. Daca timpul permite, o oprire va fi facuta la o piata Amish. Amish conserva elementele culturii rurale europene a secolului 17 tarziu. Seara devreme sosire in capitala natiunii, Washington, DC. Cazare in Washington, D.C. la Marriott Wardman Park sau Hilton Washington sau Omni Shoreham.

Ziua 11: Washington, D.C.

Turul nostru panoramic e dedicat monumentelor acestui mare oras: Casa Alba, Monumentul Washington, Cimitirul Arlington, Supreme Court si Capitoliul. Dupa-amiaza e libera sa explorati unul din muzeele Smithsoniene, cum ar fi National Air si Space Museum. Cazare in Washington, D.C. la Marriott Wardman sau Hilton Washington sau Omni Shoreham.

Ziua 12: Washington, D.C. – Philadelphia – New York City

Calatoriti la nord spre Philadelphia, locul de nastere al Libertatii Americane. Treceti de Liberty Bell si Independence Hall, unde a fost semnata Declaratia de Independenta si a fost scrisa Constitutia Statelor Unite ale Americii. Sositi in New York dupa-amiaza tarziu. Cazare in New York la hotel The Carlton 4*/similar.

Ziua 13: New York – Plecare

Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi inainte de plecare. In cursul dupa-amiezii transfer la aeroport in vederea plecarii spre tara.

Ziua 14: Bucuresti

In cursul dupa amiezii sosire in Bucuresti.

TARIF: 2.144 Euro/pers. in camera dubla

NOTA: la tarif se adauga pretul biletului de avion Tariful pentru supliment camera Single se comunica la cerere.

Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar.

Pentru grup de peste 15 persoane se acorda delegat/translator de limba romana

Servicii asigurate:

 • 12 nopti cazare in hoteluri  3 – 4* pe parcursul circuitului
 • transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul SUA si transfer aeroport /hotel/aeroport
 • Tur de oras in  New York, Boston, Quebec, Montreal, Ottawa, Toronto,
 • Vizite incluse: Niagara (Maid of the Mist sau Scenic Tunnels, Corning Glass Museum
 • ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului + ghizi locali
 • Delegat/translator roman (pentru un grup de minim 15 pers)

NU sunt incluse :

 • Biletele de avion Bucuresti – New York – Bucuresti. Circa 490 euro/pers.+ circa 270 euro/pers. – taxe
 • Taxele de viza S.U.A. (160 $ + 11$) / Canada (55 euro) ; se achita personal
 • Asigurarea medicala obligatorie
 • Alte vizite decat cele mentionate in program
 • Excursiile optionale : turul orasului de noapte  la Boston si Montreal, turul cu vaporul la Rockport  a celor 1000 de insule CN Tower,  Dejun la Skylon Tower

Acte necesare:

 • pasaport valabil min 6 luni, de la data plecarii;
 • 1 fotografie tip pasaport + 1 fotografie color format 5/5 cm (pe fond alb; fara ochelari, cercei, alte bijuterii, ambele urechi vizibile)
 • doua formulare de cerere viza (SUA si Canada);
 • cate o adeverinta de la serviciu cu functia si salariul (pentru fiecare ambasada);
 • copii dupa actele de proprietate (casa, masina, teren, firma – bilant sau balanta si alte acte care pot constitui garantii pentru consulatul S.U.A. si Canadei);
 • extras de cont bancar de minim 2.000 $ sau echivalentul in lei.

ATENTIE !!!   Se achita un avans minim de 1000 EURO la incheierea contractului.

Taxa de viza SUA (160$ + 11$) si de viza CANADA (55 euro) se achita la BRD.

Plata integrala se face dupa obtinerea vizei. Turistii se vor prezenta personal la Consulatul SUA si cel al Canadei pentru interviu, cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie.

Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc. In cazul neobtinerii vizei, taxa de inscriere / rezervare / anulare este de 200 euro de persoana.

Dupa obtinerea vizei, nu se mai pot face retrageri de la excursie si nu se poate restitui contravaloarea acesteia.

In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie cu plata penalizarilor pentru rezervari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 6 saptamani inainte de plecarea in excursie.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.