1.197 euro

MEXİC şi COASTA PACİFİCULUİ

Contacteaza un agent!

Mexico City – Guadalupe – Cuernavaca – Taxco – Acapulco

14 zile 1.197 euro/pers. in cam dubla

ZIUA 01  MEXICO CITY

Prezentare la aeroportul Otopenti. Plecare spre Mexico City. Zbor cu escala. Sosirea la aeroportul internaţional Mexico City.  Intampinarea de catre un ghid şi transferul la hotel. Cazarea la hotel de 4* sau 5*, in functie de alegere.

Ziua 02   MEXICO CITY

Mic dejun. Excursie optionala de o zi, cu ghid, la Puebla si Cholula.  Cazare la hotel in Mexico City.

ZIUA 03  MEXICO CITY

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi cu ghid. Vizitarea celor mai importante monumente din centrul istoric:  Catedrala, Palatul National, unde se pot admira faimoasele picturi murale ale lui Diego Rivera. Se va continua cu partea moderna a orasului unde se va vizita unul dintre cele mai mari muzee: Muzeul de Antropologie. Cazare la hotel in Mexico City.

ZIUA  04  MEXICO CITY (ALTARUL FECIOAREI DE GUADALUPE – PIRAMIDELE TEOTIHUACAN)

Mic dejun. Excursie de 5 ore cu ghid la faimoasele Piramide Teotihuacan. Se va vizita Altarul Fecioarei de Guadalupe, loc de pelerinaj pentru  milioane de mexicani si turisti din întreaga lume. Se continua cu Piramidele Teotihuacan, unde se vor vizita piramidele Soarelui si Lunii, Templul Quetzalcoatl şi celelalte cetăţi. Timp liber pentru turistii care doresc sa urce in varful piramidei pentru a admira panorama. Cazare la hotel in Mexico City.

ZIUA 05  MEXICO CITY – CUERNAVACA – TAXCO  

Mic dejun. Excursie la Cuernavaca, „Orasul primaverii vesnice şi al  florilor frumoase”. Vizitarea  Catedralei, una din cele mai vechi constructii coloniale din Mexic. Excursie in Taxco, „Orasul de Argint”, tur cu ghid prin aceste bijuterii coloniale, unul dintre cele mai frumoase  oraşe din Mexic. Cazare în Taxco.

ZIUA 06  TAXCO – ACAPULCO  

Mic dejun. Plecare cu  autobuzul spre Acapulco. Dupa aproximativ 4 ore, vom ajunge la cea mai celebra statiune de vacanta din lume. Transfer la hotel. Cazare in Acapulco.

ZİUA 07 – ZİUA 12  ACAPULCO

Timp liber pentru plaja si excursii optionale. Relaxare sau vizita orasului pe cont propriu. Cazare cu mic dejun.

Excursii optionale din care puteti alege:

1.- Turul  frumosului oras Acapulco – durata : 3/5 ore. Situat pe coasta de vest a Mexicului, intr-un mediu viu colorat, acest oras este alegerea perfecta pentru distractie si relaxare.  Candva ‘’loc de joaca’’ pentru cei bogati si faimosi de la Hollyood, Acapulco are tot ceea ce si-ar putea dori un  turist/vizitator: un trecut istoric bogat (ce include  si piratii!), o viata de noapte vibranta si cataratori pe stanci.

2.- Excursie de o zi la Coyuca Lagoon. Aceasta fumoasa laguna este considerata una dintre cele mai importante atractii din Acapulco. Peisajul pitoresc include palmieri, zambile de apa, si plante indigene. Turul include o calatorie cu barca prin vegetatia luxurianta. Intoarcerea la hotel.

3.- Excursie  la faimoasa Stanca Drivers Show la ‘’La Quebrada’’, cu spectacol special.

4.- Pasarile tropicale si Gradina Botanica . In acest tur fantastic, se face o plimbare cu barca pentru a descoperi cele mai frumoase pasari si cea mai luxurianta vegetatie tropicala, la ” Tres Palos Lagoon’’.  Apoi, vom vizita Gradina Botanica, localizata intr-un peisaj montan granitic, munti ce inconjoara Acapulco. Aceasta gradina contine arbori indigeni,plante cu fructe, flori, cactusi,  arbusti si vita de vie. Acesta este cel mai bun loc de a admira flora si fauna tropicala din Acapulco.

ZIUA  13  ACAPULCO

Mic dejun. Timp la dispozitie pentru vizite, cumparaturi, plaja. Dupa amiaza  transfer la aeroport pentru plecarea spre tara.

ZIUA  14   ACAPULCO – BUCURESTI

Dupa amiaza sosirea in Bucuresti.

Tarif: 1.197 euro/ pers. in cma dubla

Nota: bilet de avion neinclus in pret – cca. 790 euro + 250 taxe

Servicii asigurate:

  • 12 nopti/14  zile cazare in hoteluri  3*, 4* ,5* pe parcursul circuitului cu mic dejun inclus
  • transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul Mexicului si transfer aeroport /hotel/aeroport
  • Tur de oras in Mexico City, Cuernavaca, Taxco, Acapulco.
  • ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului + ghizi locali

NU sunt incluse :

  • Biletele de avion + taxe de aeroport : Bucuresti – Mexico City – Bucuresti
  • Asigurarea medicala obligatorie
  • Alte vizite decat cele mentionate in program
  • Excursiile optionale : Puebla si Cholula, Coyuca Lagoon, faimoasa Stanca Drivers Show la ‘’La Quebrada’’, Gradina Botanica din Acapulco

Acte necesare:

  • Pasaport valabil minim 6 luni .

NOTA:

Avans minim 600 euro + biletul de avion;  plata integrala se face cu 45 zile inainte de data plecarii in excursie. Conditiile generale de participare la excursie, conditiile de plata si penalizari, etc, sunt mentionate in contractul cu turistul. Dupa confirmarea locurilor la circuit si emiterea biletelor de avion turistul nu se mai poate retrage de la excursie si nu i se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie, dupa achitarea penalizarilor pentru rezervari si contravaloarea biletelor de avion. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul excursiei, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.