1.497 euro

Marele Tur al Mexicului

Contacteaza un agent!

Mexico  –  Taxco  –  Acapulco  –  Merida  –  Cancún

17 zile    1.497 euro/pers. in cam dubla

ZIUA 1   – Prezentare la aeroportul Otopeni. Plecare spre Mexico City.

Zbor cu escala si sosirea la aeroportul internaţional Mexico City. Intampinarea de catre un ghid şi transferul la hotel. Cazarea la  MARIA ISABEL SHERATON HOTEL 5*.

 ZIUA  2  – MEXICO CITY

Mic dejun. Program optional vizitarea orasului.

ZIUA 3 – MEXICO CITY (CENTRUL ISTORIC – MUZEUL ARHEOLOGIC).

Mic dejun. Jumătate de zi vizite cu ghidul, incluzând cele mai importante clădiri din  centrul istoric, localizate in jurul  ‘’Zocalo’’ , Catedrala, Palatul Naţional, pentru a admira faimoasele picture murale ale lui Diego Rivera. Se continuă catre partea modernă a oraşului, terminandu-se la Muzeul de Antropologie (închis duminica), unul dintre cele mai faimoase  10 muzee din lume. Întoarcerea la hotel (durata calatoriei – aprox  06 ore). Cazarea MARIA ISABEL SHERATON HOTEL 5*.

 ZIUA 4  – MEXICO CITY (MORMÂNTUL FECIOAREI GUADALUPE – PIRAMIDELE  TEOTIHUACAN).

Mic dejun. Excursie cu ghid la faimoasele  Piramide Teotihuacan,  aprox. 05 ore, excursie ce incepe cu vizitarea Mormântului Fecioarei Guadalupe, loc de pelegrinaj a milioane de mexicani şi oameni din toată lumea. Se continuă către nordul oraşului, la Piramidele Teotihuacan, unde vom vizita Piramidele Soarele şi Luna, Tempul Quetzalcoatl şi fortăreţele.Timp liber –pentru  cei care vor să se urce în vârful piramidelor ( pe proprie răspundere). Întoarcerea la hotel MARIA ISABEL SHERATON HOTEL 5*.

 ZIUA  5   – MEXICO  CITY –CUERNAVACA –TAXCO

Mic dejun. Excursie la Cuernavaca, ‘’Oraşul eternei primăveri’’. Vizită la Catedrală, una dintre cele mai vechi construcţii coloniale din Mexic. Se continuă cu Taxco, ‘’Oraşul argintului’’, tur cu ghid prin această preţioasă colonie, unul  dintre cele mai frumoase oraşe  din  Mexic.  Taxco este locul  de unde poţi cumpăra argint şi bineînţeles pentru negoţ, afaceri. Cazare în Taxco la   hotel  POSADA  de la MISION 5* .

 ZIUA  6  TAXCO – ACAPULCO

Mic dejun. Calatorie cu autocarul la Acapulco ( aprox.4 ore), pentru a ajunge la cea mai faimoasa sarbatoare din Acapulco, in curul orei 12). Transfer la hotel. Dupa amiaza va recomandam o calatorie cu iahtul Bonanza. Inconjurati de laurii din Acapulco si traind putin  in acest paradis. Cazare la hotel  FIESTA AMERICANA VLLAS ACAPULCO 5*.

 ZIUA 7  – ACAPULCO 

Mic dejun. Uimiti de privelistea din Acapulco Bay, din pitorescul Freeway, si Diamond Area, si plajele lor. Ne indrepatam apoi catre faimoasa Stanca Drivers Show la ‘’La Quebrada’’, un spectacol special. Cazare la hotel  FIESTA AMERICANA VLLAS ACAPULCO 5*.

 ZIUA  8   – ACAPULCO

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Acapulco/ Merida. La sosire, receptia si transferal la hotel. Dupa amiaza: Trei ore tur cu ghid prin ‘’ Orasul Alb’’, Merida, cu arhitectura sa europeana.    Vizita include Zocalo,Catedrala si Paseo Montego.Cazare la hotel  FIESTA AMERICANA VLLAS ACAPULCO 5*.

 ZIUA  9  – MERIDA – UXMAL- KABAH –MERIDA

Mic dejun. Excursie la situl arheologic Uxmal, arhitectura sa este una dintre capodoperele civilizatiei antice. Apoi, vizita la micul dar foarte interesantul sit arheologic Cava. Pranzul inclus. Intoarcere la Merida. Cazare la hotel HYATT REGENCY MERIDA 5*.

 ZIUA 10  – MERIDA – CHICHEN ITZA  – CANCUN

Mic dejun.  Excursie la Chichen Itza, unul  dintre cele mai mari si mai bine conservate situri din Mexic, o bucurie sa o vizitati!  Vizita include cele mai mari cladiri , cum ar fi Castillo, Ball Court, Observatorul, Templul Raboinicilor din Nunnery. Pranzul inclus. Plecare catre Cancun. 3 ore si jumatate calatorie cu autobuzul si sosirea la hotel. Cazarea in Cancún,  HOTEL HYATT CANCUN CARIBE 5*.

ZIUA 11

Program de vizitare statiune,  plaja, cumparaturi. Cazarea la HOTEL HYATT CANCUN CARIBE 5*.

ZIUA 12

Mic dejun .  Transfer la aeroportul din Cancún cu plecare spre Mexico City, de unde se va lua avion spre Bucuresti.

ZIUA 13  Sosire in Bucuresti.

SUPLIMENT OPTIONAL:

ZIUA 11 – ZIUA 16 CANCUN

Mic dejun .  Transfer la aeroportul din Cancún cu plecare spre Mexico City, de unde se va lua avion spre Bucuresti.

 ZIUA 17 Sosire in Bucuresti.

 Tarif: 1.497 euro/pers. in cam dubla

Nota: tariful nu include avionul – cca. 890 euro + 290 euro taxele

Tariful include:

  •  Cazare 10 nopti in hoteluri de 5*, mic dejun inclus;
  •  5 nopti Cancun
  • Transport cu autocar / microbuz conform traseului:
  •  Vizitele si excursiile mentionate in program;
  •  Bilet avion Acapulco – Merida;
  • Ghid Lb. Engleza pe parcursul intregului program.

Nu sunt incluse:

  •  Biletul de avion Bucuresti – Mexico City // Cancun – Bucuresti (aprox.  790 euro + taxe de aeroport);
  •  Excursiile optionale, alte vizite decat cele din program, cheltuieli ocazionale;
  •  Asigurarea medicala.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.