Luna de Miere – New York – Orlando – Miami (la cerere croaziera in Bahamas)

Contacteaza un agent!

Luna de Miere – New York – Orlando – Miami  (la cerere Croaziera in Bahamas  (15 zile)

Ziua 1 – BUCURESTI – NEW YORK Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre New York (zbor cu escala). Sosire la New York. Bine ati venit in capitala lumii! New York, centru cosmopolitan de afaceri si cultura are o multime de obiective turistice si privelisti de care sa va bucurati. Transfer  la hotel si cazare in New York.

 Ziua 2 – NEW YORK CITY  Tur panoramic New York (una dintre cele mai mari metropole ale lumii – Insula Manhattan, Inima Metropolei): Empire State Building, locul memorial World Trade Center, Rockefeler Center, Federal Hall, Fifth Avenue, Broadway (unde functioneaza mai multe teatre decat la Londra si Paris la un loc), sediul ONU, Madison Square Garden, Central Park (una dintre cele mai mari gradini publice din lume), Universitatea Columbia; Cazare in New York.  

Ziua 3 – NEW YORK CITY Timp liber in oras. Posibilitate de excursii optionale: excursie cu vaporasul, vizitare Insula Ellis si simbolul American – Statuia Libertatii, excursie de o zi la Atlantic City – Orasul Cazinourilor al Americii de est. Cazare in New York.

Ziua 4 – NEW YORK CITY – ORLANDO Transfer de la hotel la aeroport. Zbor intern New York City – Orlando. Transfer de la aeroport la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru relaxare si cumparaturi sau la piscina hotelului. Cazare Orlando.  

Ziua 5 – ORLANDO In cele 4 zile petrecute in Orlando aveti ocazia de a va bucura de unele din cele la faimoase atractii din lume.Se poate procura un abonament de 3 zile care include vizitarea a 4 parcuri tematice. Azi veti vizita Universal Studios – lumea ascunsa a cinematografiei, un Hollywood in miniature. Universal Studios si Islands of Adventure, impreuna fiind unul din cele mai mari parcuri de distractii tematice din lume. Cazare Orlando.  

Ziua 6 – ORLANDO O alta zi in parcurile de distractie: Walt Disney World – Magic Kingdom (este un „regat“, in care visurile copilariei se adeveresc si ne fac sa redevenim copiii de odinioara). Magic Kingdom inseamna o lume fantastica, cu sapte tari magice in care distractia nu are final. Cazare Orlando.

Ziua 7 – ORLANDO Timp liber pentru excursii optionale: Kennedy Space Center – locul de unde se fac lansarile navelor spatiale ala NASA sau se poate vizita centru IMAX, centru unde se pot viziona unul dintre filmele 3D. Cazare Orlando.  

Ziua 8 – ORLANDO – MIAMI Plecare spre sud, prin diversificatele peisaje ale Floridei din lenesele orase de pe plaja si din statiunile elegante. Coboram de-a lungul coastei de est a Floridei, Coasta de Aur, spre Miami Beach. Cazare in Miami.

Ziua 9 – MIAMI Program liber pentru plaja, scuba diving, vizite, shopping, si alte mici placeri oferite de peisajul incantatore. Cazare Miami.

Ziua 10 – MIAMI Dimineata tur panoramic al orasului Miami, incluzand: Miami Beach, Miami Downtown, Miami North cu prezentarea principalelor obiective : Art Deco District, Coconut Grove, Coral Gables, Litlle Havana. Dupa amiaza, optional: Miami Seaquarium, Tropical Garden, Miami Metrozoo. Cazare in Miami Beach.   

Zilele 11 si 12 (sau si 13) – MIAMI (3-4 zile Bahamas Cruise) Croaziera spre Bahamas. Vizitare insule din arhipelag. Cazare in cabine cu vedere la mare.

Ziua 13/14 –  Intoarcere in Miami. Transfer hotel – cazare o noapte.

Ziua 15 – Trasfer hotel-aeroport. Zbor sper tara. Se ajunge in tara in cursul noptii.

Tarif: in functie de categoria hotelului ales: 3*, 4*, 5* si de locurile disponibile la data rezervarii.

Servicii incluse:

 • 10 nopti cazare in hoteluri 3-4* in regim « JUST MARRIED » (cos cu fructe, sampanie, flori). Transport cu autocar dotat cu aer conditionat
 • 3 – 4 nopti croaziera Insulele Bahamas.
 • Tururi oras la: New York City,Miami
 • Transfer aeroportNew York/ hotel
 • Transfer Orlando/ aeroport/hotel/aeroport
 • Transfer Miami Cruise-hotel
 • Transfer hotel  / aeroport

Nu sunt incluse:

 • Bilet avion Bucuresti/New York;  New York–Orlando; Miami/Bucuresti.
 • Excursii optionale (Disneyland Orlando, Universal Studios Orlando, alte excursii obtionale).
 • Excursii optionale New York

   Parcuri tematice care se pot vizita achizitionand un abonament de 3 zile.

 • Magic Kingdom Park: o lume incredibila cu personaje de basm, povesti nepieritoare si aventuri fantastice.
 • EPCOT: destinat iubitorilor stiintelor exacte, ce vor fi incantati sa experimenteze si sa afle cat mai multe despre inovatiile tehnologice din lumea intreaga.
 • Disney-MGM Studio: calatorii in lumea magica a filmului si divertismentului.
 • Disney’s Animal Kingdom Park: personaje si animale reale sau imaginare intr-un parc plin de surprize magice si aventuri incredibile.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.