de la 145 euro

ISTANBUL- Poarta Orientului

istanbul ,autocar

Contacteaza un agent!

5 zile: ISTANBUL- Poarta Orientului de la 145 €
GRATUIT – Tur de Istanbul by night cu trecere peste BOSFOR IN ASIA
Date de plecare: 22, 29.10 = 145 euro/pers.in hotel 3*; aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie = 155 euro/pers.Hotel 4* de la 175 euro/pers.

Ziua 1. BUCUREŞTI- ISTANBUL (625 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta Ruse- Edirne- Istanbul. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye, a carei importanta e subliniata de cele patru minarete, inclusa in patrimoniul UNESCO. Sosire şi cazare la Istanbul.
Ziua 2. ISTANBUL
Mic dejun. Întreaga zi o dedicăm vizitării metropolei care se întinde pe 2 continente: Moscheea Albastră, Biserica Sfânta Sofia, şi Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul). Seara program liber pentru vizitarea Bazarului. Cazare în Istanbul.
Ziua 3. ISTANBUL- Insula Printului
Mic dejun. Timp liber in Istanbul sau optional (40 euro), Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului (include turul insulei cu trasura si masa de pranz cu bauturi). Intoarcere in Istanbul pentru vizite individuale si shopping. Cazare în Istanbul.
Ziua 4. ISTANBUL- Croaziera pe Bosfor
Mic dejun. Dimineaţă vom vizita Palatul Dolmabahce situat pe malul Bosforului – simbol al măririi şi decadenţei imperiului otoman. Optional, Croaziera pe Bosfor (10 euro). Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale si shopping. Cazare în Istanbul.
Ziua 5. ISTANBUL- BUCUREŞTI (625 km)
Mic dejun. Plecare din Istanbul. Se tranziteaza teritoriul Bulgariei.Sosire in Bucuresti după 21.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

PREŢUL INCLUDE:

  •  transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*, in ziua 1 si 5
  • 4 cazări cu MD în hotel echivalent 3* (standard locale) si ghid insotitor
  •  Croaziera pe Bosfor (10 euro).

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

  •  asigurarea medicala.
  •  intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
  •  Excursie optionala in Ins. Printului cu masa de pranz inclusa

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Pentru explicaţii la obiectivele turistice (in ziua 2), grupul va achita câte 5 €/ pers. în Turcia, pentru servicii de ghizi locali (obligatoriu impus prin lege). Grup minim 35 pers.
TURISTII TREBUIE SA DETINA PAŞAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTRĂRII ÎN TURCIA.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.