de la 990 euro

EGIPT – CIRCUIT, CROAZIERA, SEJUR

Egipt, sejur, croaziera, circuit

Contacteaza un agent!

EGIPT – Darul Nilului & Taramul Faraonilor  Circuit cu Croaziera pe Nil si mini-sejur in Hurghada cu AI

Zbor Bucuresti-Cairo la dus si Hurghada-Bucuresti la retur prin Istanbul; • Zbor intern Cairo / Aswan; • Toate vizitele incluse in pret; • Asistenta in limba romana/ghid egiptolog pe toata durata sejurului • Tur oras Istanbul cu exceptia plecarii din luna octombrie; • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection, indiferent de varsta – cel mai complet produs personalizat, inclus in pachet!

Transport avion Turkish Airlines| 11 zile| de la  944 Euro

Ziua 1 Bucuresti – Cairo (via Istanbul)
19:40 – Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei Cocktail Holidays  si imbarcare pe  cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare la 21:40 spre Istanbul.
Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK692 si decolare la ora 00:35 spre Cairo. 01:45 (ora locala) – Sosire la Cairo, transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5*, situat in zona piramidelor cu priveliste superba spre Piramida lui Keops. Cairo este capitala Egiptului si unul dintre cele mai vechi orase ale lumii si este considerat cel mai mare oras din lumea Araba, ocupand locul al doilea din Africa.Cazare hotel Le Meridian Pyramids 5* in Cairo.

Ziua 2 Cairo – avion Cairo/ Aswan – Aswan
Dimineata devreme incepem vizita exterioara a piramidelor din Ghiza , intoarcandu-ne in timp cu 2750 inainte de Christos, insotiti de explicatiile ghidului Egiptolog, referitoare la monumentele grandioase din zona. Piramida lui Keops  este considerata una din cele 7 minuni ale lumii antice. Apoi se viziteaza Sfinxul, martor al tuturor evenimentelor petrecute in cea mai importanta capitala a Egiptului antic. Pranzul va fi servit la un restaurant local pe malul Nilului. Dupa masa ne intoarcem din nou in timp vizitand faimosul Muzeu de Egiptologie, care gazduieste peste 100.000 de piese expuse. Intrare inclusa! Dupa ce am teminat vizita la muzeu, ne indreptam spre aeroportul din Cairo pentru zbor spre Aswan. Sosire la Aswan transfer privat aeroport –hotel  Moevenpick Resort 5*  cazare, si  cina.

Ziua 3 Aswan – Abu Simbel – Aswan – Kom Ombo
Optional,vizita la cel mai important templu din Egipt (Abu Simbel) ridicat in dinastia 19, de Ramsess al II lea.
Incepem programul de croaziera cu vizita la gradina botanica din Aswan, dupa care ne imbarcam pe vas  si servim masa de pranz.  Vasul navigheaza  spre Kom Ombo, unde se viziteaza templul  lui Sobek si Horus. Cina pe vas si entertainment Galabya Party. Navigare spre Edfu.

Ziua 4  Edfu – Luxor
Mic dejun pe vas , relaxare pe puntile special amenajate sau la piscine. Sosire la Edfu si  vizita la templul lui Horus. Transferul de la vas la templu se face cu trasuri cu cai. Seara cina pe vas si entertainment, navighare spre Luxor.

Ziua 5 Luxor
Sosire Luxor,Mic dejun si vizita la Valea Regilor unde vom avea acces la 3 morminte ale faimiosilor regii din timpul Egiptului Antic. Continuam  vizita la templul Hatshepsut, unic prin tehnica de constructie, urmat de vizita la Colosii lui Memnon. Dupa ce am terminat vizita pe malul vestic ne intoarcem la croaziera pentru a servi pranzul.  Continuam  vizita pe malul estic, Templul Luxor cu frumoasele  lui coloane  si Karnak , care este considerat cel mai mare templu din Egipt (format din 10 temple). Tot orasul Luxor  este considerat cel mai mare  muzeu deschis din lume.

Ziua 6 Luxor – Hurghada ( transfer cu autocar )
Check out de pe vasul de croaziera si plecare spre Hurghada, o superba statiune cu plaje nisipoase la Marea Rosie.
Timp liber pentru relaxare. Cazare si masa hotel Desert Rose 5*.

Ziua 7 – 9 Hurghada
Hotel Desert Rose 5* all inclusive si timp liber, sau excursii optionale ( submarinul galben, jeep safari, croaziera pe Marea Rosie, diving, etc).

Ziua 10 Hurghada – Istanbul
Hotel Desert Rose 5*  mic dejun, transfer hotel – aeroport Hurghada si zbor direct spre Istanbul, (tur de oras la Istanbul doar pentru grupurile din Mai & Septembrie) si retur la aeroport pentru plecarea finala spre Bucuresti la ora 19:25. Sosire la Bucuresti la ora 20:45

Excursii Optionale

• Abu Simbel cca 90€/pers (Aswan), include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare la temple.
• Barajul din Aswan si templul Philae cca 65€/pers, include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare.
• Blue lagoon (Hurghada) cca 45€/pers, croaziera pe Marea Rosie include transfer privat, masa de pranz pe vas, instructor de snorkeling si ghid local, durata excursiei 7 ore.
• Excursie cu submarinul  (Hurghada) cca 70€/pers, include transfer privat, durata excursiei 2:30 ore.
• Safari (Hurghada) cca 50€/pers, include transfer cu masini Land cruiser 4×4, cina in stil beduin, spectacol (dans oriental si dans folcloric), plimbare cu ATV-uri, ghid local. Durata excursiei 6 ore.

Servicii incluse

9 nopti cazare in hoteluri 5*, cu masa conform programului: Cairo 1 noapte hotel 5*, Aswan 1 noapte hotel 5*, croaziera 3 nopti 5*, Hurghada 4 nopti hotel 5*; Avion Cairo – Aswan / durata de zbor 1:20 ore (in locul vagonului de dormit!!!!) Program de vizitare complet cu intrari incluse conform programului; Posibilitate de a face optional excursia la Abu Simbel in ziua 3; Tur de oras Istanbul numai pentru grupurile din mai si septembrie; Toate transferurile din program – autocar cu aer conditionat; Zbor din Bucuresti catre Cairo si intoarcerea din Hurghada prin Istanbul;. Taxele de aeroport incluse. Bacsisurile incluse. Conducator roman de grup si ghid egiptolog pe tot parcursul excursiei;

Pretul nu include

Taxa de aeroport si combustibil cca 230 euro/pers. Taxa de viza: cca 25 USD/persoana (viza se obtine si se achita pe aeroportul in Cairo, la sosire) Bauturile alcoolice sau racoritoare la mese; Excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon, intrarea la piramida din interior;

COD OFERTA: 04

                            

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.