de la 599 euro/pers.

Circuit Londra-Bruxelles – Avion 2014

Contacteaza un agent!

Circuit Londra-Bruxelles – Avion 2014

de la 599 euro/pers.

Plecari: 08.08 – 14.08.2014; 02.09 – 08.09.2014

Ziua 1 | Bucuresti – Londra

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO391 cu destinatia Londra. Decolare din Bucuresti la ora 12:30. Sosire in Londra la ora 14:00. Suntem in Londra- cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Tur panoramic cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Ibis Earls Court 3* situat central sau similar.

Ziua 2 | Londra

Mic dejun.Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Dupa amiaza,va sugeram o vizita la British Museum sau program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul orasului. Seara, optional, se poate face o croaziera pe Tamisa. Cazare la Hotel Ibis Earls Court 3*.

Ziua 3 | Windsor & Oxford

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale Castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in 1997. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry VIII si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Intoarcere la Londra si cazare la Hotel Ibis Earls Court 3*.

Ziua 4 | Londra – Cantebury – Brugge – Bruxelles

Mic dejun. Plecare spre Cantebury, unul dintre cele mai frumoase orase istorice ale Marii Britanii. Putem admira Catedrala, una din cele mai importante edificii ecleziastice ale Angliei – sediul episcopului de Cantebury, liderul Bisericii Angliei. Continuam catre Dover unde ne vom imbarca pe ferry-boat pentru a traversa Canalul Manecii catre Franta. Debarcam la Calais si ne indraptam spre pitorescul Brugge, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame-ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Excursia continua spre Bruxelles – capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, sediu al Parlamentului European si al Comisiei Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democartie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur panoramic: cartierul European, Atomium, Mini Europa, Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar.

Ziua 5 | Bruxelles

Mic dejun. Tur de oras in Bruxelles cu ghid local: Catedrala St. Michel- o bijuterie a arhitecturii gotice datand din secolul XIII, Palatul de Justitie, Platoul Heysel, Piata Spaniei, Manneken Pis – mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place- impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria, Galeriile St. Houbert – galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul XIX. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru explorarea capitalei belgiene sau optional, excursie la Anvers – supranumit „Orasul Diamantelor”, al doiea oras ca marime al Belgiei. Orasul asteapta sa ne incante privirile: Gara Centrala- una din cele mai frumoase si celebre din lume, Primaria, Catedrala Sfanta Maria-cea mai inalta catedrala din Tarile de Jos a carei constructie a durat peste 170 de ani, Piata Mare, Piata Centrala, Statuia lui Ruben.Seara, intoarcere la hotel si cazare Ibis Centre Gare du Midi 3*.

Ziua 6 | Bruxelles – Amsterdam

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie la Amsterdam. Trecem granita in Olanda si ne indreptam catre controversatul Amsterdam-o metropola moderna ce emana un aer tineresc si degajat. O vizita in acest oras poate semana cu o incursiune in secolul XVII deoarece arhitectura din aceasta perioada abunda in centrul orasului. Primul contact cu orasul, va fi unul sclipitor din toate punctele de vedere. Vizitam Coster Diamonds, una din cele mai renumite si vechi fabrici-muzeu de diamante din lume. Aici putem vedea cum diamantele sunt slefuite chiar in fata ochilor nostrii iar la sfarsitul turului avem posibilitatea de a cumpara pretioasele pietre incadrate in bijuterii deosebite la preturi reduse. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de ape, astfel putem opta pentru o croaziera pe canale pentru a admira cel mai bine bogatiile acestui oras. Continuam cu vizitarea celei mai vechi parti a Amsterdamului, faimosul Cartier Rosu (Red Light District) cu multe baruri si restaurante, precum si cladiri istorice, muzee sau edificii ecleziastice precum cea mai veche biserica din Amsterdam – Oude Kerk sau Biserica Veche, construita in stil gotic tarziu datand din secolul XIV. Incheiem cu Piata Dam si Palatul Regal, in centrul orasului. Intoarcere in Bruxelles si cazare Ibis Centre Gare du Midi 3*.

Ziua 7 | Bruxelles – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TAROM RO372 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:20, aterizare in Bucuresti la ora 14:00 (valabil pentru plecarea din 8 August). Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TAROM RO374 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:05, aterizare in Bucuresti la ora 22:45 (valabil pentru plecarea din 2 Septembrie). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tairfe:

599 euro/pers. in camera dubla

494 euro/Copil 2-9,99 ani

804 euro/pers. in camera single

Oras de plecare:

Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din tara, din orasele:
* Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Slobozia
* Iasi-Tg.Frumos-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti
* Sibiu-Rm.Valcea-Craiova-Pitesti

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Londra, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Bruxelles => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*:
– 3 nopti la Londra, Hotel Ibis Earls Court 3*
– 3 nopti la Bruxelles, Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3*
• Excursii la Cantebury si Brugges cu autocar de 4*
• Taxele de autostrazi si parcari incluse
• Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
• Tur de oras Bruxelles cu autocar si ghid local
• Traversare cu ferry-boat Dover => Calais
• Mic dejun englezesc la Londra, bufet cu preparate calde

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 140 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.