de la 3250 euro

CIRCUIT In AMERICA LATINA

CIRCUIT in AMERICA LATINA

Contacteaza un agent!

CIRCUIT in AMERICA LATINA

PERU – ARGENTINA – BRAZILIA

LIMA-CUSCO-MACHU PICCHU-PUNO-BUENOS AIRES–IGUASSU–RIO DE JANEIRO

plecari bilunar (minim doua persoane)

Ziua 1 marti Bucuresti – Lima Sosire la aeroportul Otopeni pentru imbarcare spre Lima (zbor cu escala). Sosire in Lima si transfer la hotel. Cazare la Lima Arrival in Lima and transfer to the hotel.

Ziua 2 miercuri Lima  Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau pentru relaxare. Cazare la Lima

Ziua 3 joi Lima Aceasta zi este destinata vizitarii orasului. Va veti familiariza cu Noul si Vechiul oras Lima. Ca puncte de atractie importante amintim Piata Armelor (Plaza de Armas), locul care concentreaza cele mai importante obiective ale capitalei peruane; Palatul Guvernamental; Primaria; Palatul si Catedrala Arhiepiscopala. Alte obiective ce pot fi vizitate Manastirea San Francisco, renovata dupa numeroase catastrofe naturale, Manastirea Santo Domingo, cunoscuta Piata San Martin si in fine, faimosul Muzeu Arheologic, locul unde se intalnesc variatele culturi peruane precum Chavin, Nazca, Chimu, Paracas, Ica, dar si marturii ale zbuciumatului trecut colonial al tarii. Palatul ce adaposteste muzeul este fosta resedinta a cunoscutului revolutionar Simon Bolivar. Se continua cu vizitarea districtelor moderne San Isidro si Miraflores si cu coasta Oceanului Pacific unde te poti bucura de frumusetea plajelor din Lima. Cazare la Lima

Ziua 4 vineri  Lima – Cusco – Yucay  Transfer hotel-aeroport  pentru zborul catre Cuzco. La sosire in Cuzco, transfer la hotel situate in Sacred Valley.  In drum, se viziteaza sanctuarul Cochauasi Wasi, piata autentica “Mercado de Urubamba“ si pranzul la un restaurant tipic. Cazare la Cuzco

Ziua 5 sâmbătă Yucay Astazi va puteti relaxa sau puteti participa la una din urmatoarele excursii optionale printre care va recomandam : Excursia de o zi la Pisac Indio Market si ruinele de la Ollantaytambo (masa de pranz inclusa). Pisac este localizat la 30 km de Cuzco, pe malul raului Urubamba, afluent al Amazonului. Aici este locul de desfasurare al unui important targ al indienilor. Dupa-amiaza excursia continua pana la  Ollantaytambo unde veti admira masivele ruine ale culturii incase.

Optional dimineata, excursii de jumatate de zi:
Optional: Vizita la traditionalul Pisac Market
Optional: Excursie la Moray and the Salt Mines of Maras
Optional: Rafting pe raul Urubamba river
Optional: Biking Tour Yanahuara in Sacred Valley
Optional: Drumetii din Ollantaytambo la Cachicata
Dupa amiaza se viziteaza ruinele din Ollantaytambo.

Ziua 6 duminică  Yucay – Machu Picchu – Cuzco   Programul acestei zile consta intr-o excursie de o zi la legendarul oras Machu Picchu. Calatoria se va face cu trenul Vistadome, strabatand locuri de o frumusete aparte; veti trece prin fertila vale Urubamba, pe langa ruinele de la Ollantaytambo, pana la Aguas Calientes, de unde mici microbuze va vor duce catre culmile inalte unde se gasesc ruinele orasului Machu Picchu. Acesta a fost un refugiu cunoscut de putine persoane si ascuns  spaniolilor; dupa ultimele descoperiri, Machu Picchu servea si ca observator astronomic. Intoarcere in Cuzco. Cazare la Cuzco

Ziua 7 luni Cuzco O jumatate de zi tur de oras incluzand vizitarea ruinelor Sacsayhuamán

Ziua 8 marti Cuzco – Puno  Turul de autobuz continua azi cu plecarea de la Cusco la Puno. In drum se viziteaza Andahuaylillas, Racchi și Pucara incluzand masa de pranz.

Ziua 9 miercuri Puno – Lima Excursie de o zi cu barca pe Lacul Titicaca pentru a vizita insulele plutitoare Uros și Insula Taquile, inclusiv masa de pranz. transfer ulterior către aeroportul Juliaca și zbor spre Lima.

Ziua 10 joi Lima Tur de oras, incluzand vizita la  Manastirea San Francisco si Larco Herrera Museum.

Ziua 11 vineri Lima – Iguassu Zbor spre Iguassu si transfer la hotel.

Ziua 12 sambata  Iguassu Vizitarea cascadei Iguassu din partea argentiniana si din partea braziliana. Fie ca veti urma cararea ce insoteste indeaproape linia cascadelor, fie ca veti folosi liftul pentru a ajunge la partea superioara, privelistile de aici va vor taia rasuflarea. Cazare la Iguassu.

Ziua 13 duminica Iguassu – Buenos Aires Dimineata transfer la aeroport. Zbor catre Buenos Aires si transfer la hotel.

Ziua 14 luni Buenos Aires Tur de oras de jumatate de zi in Buenos Aires. Optional excursie de jumatate de zi la “Tigre Delta”, seara, optional, spectacol de tango si cina la “Viejo Almacén”

Ziua 15 marti Buenos Aires – Rio de Janeiro Transfer la aeroport si zbor catre Rio de Janeiro. Transfer la hotel. Dupa masa timp liber.

Ziua 16 miercuri Rio de Janeiro Jumatate de zi tur de oras cu vizita “Sugar Loaf” si “the Corcovado”. apoi va veti petrece timpul liber cum doriti, putand a cunoaste mai indeaproape Rio puteti insa alege una din excursiile optionale. Seara optional, Rio noaptea – Spectacol de Samba.

Ziua 17 joi: Rio de Janeiro transfer la aeroport pentru intoarcerea in tara (zbor cu escala).

Ziua 18 vineri: Bucuresti Sosire in Bucuresti.

Tarif informativ de la 3.250 euro/pers.in camera dubla Middle Class.

Tarif informativ de la 3.890 euro/pers.in camera dubla Comfort Class.

Tariful este valabil pentru plecari de minim 2 pers.

*Tariful poate suferi modificari.

Biletul de avion Bucuresti–Lima/Rio de Janeiro–Bucuresti se achita separat

Servicii turistice incluse, conform programului:

16 nopti cazare cu mese conform programului ; hoteluri 3*/4*

Transport avion intern : Lima – Cuzco ; La Paz – Buenos Aires ; Buenos Aires – Iguassu ; Iguassu – Rio de Janeiro ;

Transferurile aeroport – hotel – aeroport si transport cu microbuz/autocar si ghizi locali vorbitori de limba engleza pe toata durata circuitului ;

Taxa de intrare in Cuzco;

Taxele de intrare la urmatoarele obiectivele turistice : bilet de tren si intrare la Machu Picchu; Sugar Loaf ; Parcul National Iguassu Brazil ; Parcul National Iguassu Argentina ;

Ghizi locali vorbitori de limba engleza (insotitorul roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Mese: mic dejun in fiecare zi si 2 mese de pranz (in Buenos Aires si pe vas – Lacul Titicaca);

Transport cu autocar local conform itinerariului;

Excursie la Machu Picchu;

Excursie-croaziera pe lacul Titicaca;

Tururi de oras : Lima, Cuzco, La Paz, Buenos Aires, Rio de Janeiro;

Vizita cascada Iguassu (partea braziliana si cea argentiniana);

Nu sunt incluse:

Biletul de avion Bucuresti – Lima // Rio de Janeiro – Bucuresti (tarif informativ 998 EUR + taxe aeroport / persoana)

Asigurarea medicala obligatorie

Alte vizite decat cele mentionate in program si excursiile optionale

taxa de viza (acolo unde este cazul)

 

ACTE NECESARE pentru obtinerea vizei :

Pasaport valabil minim 6 luni  si copie;

Copie dupa cartea de credit pe ambele fete ;

Dovada efectuarii vaccinului (cu cel putin 15 zile inainte de sosirea in Bolivia) pentru febra galbena

2 fotografii color tip pasaport ;

Formulare de cerere viza;

Biletele de avion dus/intors sau itinerariul excursiei.

Rezervare pentru hotel in Bolivia (inclusa in itinerariu)

 

ATENTIE !!!

Avans minim 50%; plata integrala se face cu 45 zile inainte de data plecarii in excursie. Conditiile generale de participare la excursie, conditiile de plata si penalizari, etc, sunt mentionate in contractul cu turistul. Dupa obtinerea vizei turistul nu se mai poate retrage de la excursie si nu i se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale se pot face programari pentru urmatoarea excursie, dupa achitarea penalizarilor pentru rezervari. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul excursiei, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

cod: 011

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.