1.099 euro/pers.

Circuit Anul Nou Chinezesc Hong Kong – Avion 2014

Contacteaza un agent!

Circuit Anul Nou Chinezesc Hong Kong – Avion 2014

Perioada: 27 Ianuarie – 5 Februarie 2014

27-28 Ianuarie | Bucuresti – Hong Kong

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 19:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Hong Kong. Decolare la ora 21:55 si sosire in Istanbul la 23:15. Decolare spre Hong Kong la ora 01:00 cu zborul TK70. Sosire in Hong Kong la ora 16:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Program liber pentru odihna. Cazare Hotel Rosedale Kowloon 4* sau similar.

29 Ianuarie | Hong Kong – Traditie si cultura !

Mic dejun. Descoperiti principalele atractii ale Hong Kong-ului intr-un tur al insulei cu ghid local. Fiti martori la privelistea spectaculoasa asupra orasului de pe Varful Victoria cu vedere panoramica asupra Insulei Hong Kong, Kowloon si imprejurimile. Veti trece prin pitorescul golf Repulse Bay in drum spre urmatoarea destinatie, faimosul port Aberdeen unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni. Nu se poate sa ratati vizita la Stanley Market, faimoasa pentru vanatoarea de chilipiruri, gasindu-le aici la un pret mult mai mic decat in oras. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

30 Ianuarie | Hong Kong – Macao

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala de 1 zi cu ghid local si pranz inclus la Macao denumit si “Las Vegasul Orientului”. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei (alaturi de Hong Kong). Tur de oras Macao cu ghid local cu stop fotografic la Turnul Macao si popas la magazin de suveniruri. Intoarcere in Hong Kong si cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

31 Ianuarie | Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Optional Cina cu participare la Parada de Anul Nou. Este un amestec de traditii dinamice, sarbatorind renasterea, regenerarea si revitalizarea. Parada Anului Nou in China este o ceremonie fastuoasa in care sunt prezente ca in orice ceremonial, obiceiurile si credintele poporului chinez, de catre toata lumea, traditiile vechi de secole pastrandu-se cu aceeasi sfintenie, nealterate, ca la inceputuri. Parada Anului Nou reflecta in adevaratul sens al cuvantului esenta acelor ritualuri adanc  inradacinate, care se aseamana – cum le place chinezilor sa spuna – cu eternitatea pasarii Phoenix, ce renaste mereu din propria cenusa. Parada este un amestec de procesiune cu character religios si festivalul traditional chinezesc al lampioanelor. Cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

01 Februarie | Hong Kong

Mic dejun. Excursie optionala la Disneyland Hong Kong. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Hong Kong este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

02 Februarie | Hong Kong

Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala in Lantau, cea mai mare insula din Hong Kong. Fara indoiala, atractia principala din Lantau este statuia gigantica a lui Buddha (Tian Tian Buddha). Finalizata in anul 1993, aceasta este cea mai mare statuie exterioara din bronz a lui Buddha; asezata langa manastirea Po Lin, statuia simbolizeaza relatia armonioasa dintre om, natura si religie. Sunt nu mai putin de 47 de sate pe insula Lantau, cele mai cunoscute si mai dezvoltate fiind: Mui Wo, Tai O si Tung Chung. Parcul National ocupa nu mai putin de 78 km patrati din suprafata insulei. O alta atractie este orasul Tai O, cea mai mare asezare din Lantau, care mai este numit si “Venetia Orientului”. Intoarcere in Hong Kong si cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

03 Februarie | Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru shopping. Pentru varietatea mare de produse si brand-uri in toate categoriile de pret, Hong Kong este o experienta unica de shopping. De la mall-uri stralucitoare pana la strazi cu magazine funky, de la boutique-uri trendy pana la magazine cu produse traditionale chinezesti si cartiere de shopping tematice, de la cei mai noi designeri de moda pana la cele mai noi gadget-uri electronice si antichitati bine evaluate, poti gasi tot ce doresti. Cazare Hotel Rosedale Kowloon 4*.

04 Februarie | Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK71 cu destinatia Bucuresti via Istanbul. Decolare la ora 23:15, sosire la Istanbul la ora 05:25 in data de 05 februarie. Imbarcare pe zborul TK 1043 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 07:50 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 09:15. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:

1.099 euro/pers. in camera dubla

599 euro/copil 2-11,99 ani cu 2 adulti

1.632 euro/pers. in camera single

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Hong Kong => Bucuresti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Rosedale Kowloon 4* situat central
• Tur de oras Hong Kong cu Ghid local

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 360€/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursii optionale
• Cina cu Parada de Anul Nou Chinezesc (optionala/informativa), tarif 125 €/adult/copil. Include: cina la restaurant local, bilet de participare la Parada

Tarife calculate pentru minim 25 participanti:

Excursie optionala de 1 zi cu ghid local la Macao: 95 Euro/persoana, Include: transport autocar, ghid local, pranz,  insotitor roman de grup

Excursie optionala la Disneyland Hong Kong: 90 Eur/persoana, Include: transport autocar, bilet intrare,  insotitor roman de grup

Excursie optionala in Lantau: 99 Eur/persoana, Include: transport autocar, ghid local, pranz, insotitor roman de grup

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.