2.198 euro

Aventura in Est-Vest SUA

Contacteaza un agent!

Bucuresti – New York – Niagara – Toronto – Washington – Los Angeles – Pheonix – Grand Canyon – Las Vegas – Bucuresti

16 zile    de la 2.198 Euro/pers.

1 aprilie 2016 – 31 martie 2017

plecari bilunare


Ziua 1: Bucuresti – New York

Prezentare la aeroport si decolare spre SUA, New York; sosire, transfer si cazare.

Ziua 2: New York

Tur panoramic New York (una dintre cele mai mari metropole ale lumii), Insula Manhattan, Inima Metropolei): Empire State Building, locul memorial World Trade Center, Rockefeller Center, Federal Hall, Fifth Avenue, Broadway (unde functioneaza mai multe teatre decat la Londra si Paris la un loc), sediul ONU, Madison Square Garden, Central Park (una dintre cele mai mari gradini publice din lume), Universitatea Columbia; dupa amiaza – timp liber; cazare in New York.  

Ziua 3: New York

GRATUIT! – croaziera cu vaporasul in jurul Insulei Manhattan; apoi, vizite pe cont propriu, cumparaturi etc.  Cazare in New York.  

Ziua 4: New York – Niagara Falls

Dimineata: plecare in circuitul „Aventura in Est-Vest”, spre Cascada Niagara. Prezentarea la ora 07:30 la hotel SHERATON MANHATTAN 790 – 7th Avenue pentru plecarea in circuit. Descoperiti frumoasa si variata personalitate a “celuilalt New York”, intr-o calatorie de placere prin legendarii Catskill Mountains.  Oprire la Corning unde vizita noastra include Corning Muzeum of  Glass si fabrica de sticla Steuben. Seara: sosire devreme la Niagara Falls – cazare la hotel Crowne Plaza/ Sheraton on the Falls/ Radisson Falls View.

Ziua 5: Niagara Falls – Toronto – Niagara Falls

Dimineata: plecare spre Toronto (participa turistii cu viza turistica pentru Canada) – oras modern al zgarie–norilor de otel si sticla,  tur panoramic al Skydome si City Hall; timp liber pentru a vizita aclamatul Eaton Centre. La intoarcerea in SUA, la Niagara va fi o croaziera cu vaporasul „Maid of the Mist” catre piciorul Niagara’s Horseshoe Falls (in lunile de iarna, explorati Scenic Tunnels in spatele caderilor de apa). In aceasta seara, va bucurati de o cina optionala cu o vedere panoramica a caderilor de apa sub cerul de seara. Cazare la Niagara, hotel Crowne Plaza/ Sheraton on the Falls/ Radisson Falls View. 

Ziua 6: Niagara Falls – Washington D.C.

Plecare: dimineata devreme prin pitorescul stat Pennsylvania in drum spre capitala Statelor Unite-Washington DC; pe drum, daca timpul permite, se va face o oprire intr-o piata Amish. In tinutul Amish, descendentii colonistilor germani au recreat viata de ferma a secolului 17 tarziu. Sosire: seara devreme in Washington  D.C. “capitala natiunii”.  Cazare la hotel Marriott Wardman Park/ Hilton Washington/ Omni Shoreham –  Washington.

Ziua 7: Washington D.C.

Tur panoramic al orasului. Se pot admira: Casa Alba, Arlington Cemetery, Washington Monument, Curtea Suprema, Capitoliul. Dupa-amiaza: la dispozitie pentru vizitarea unuia din muzeele Smithsonian, cum ar fi Muzeul National al Aerului si Spatiului. Cazare la hotel Marriott Wardman Hilton Washington/ Omni Shoreham – Washington.

Ziua 8: Washington D.C. – Los Angeles

Transfer de la hotel la aeroport pentru zbor spre Los Angeles (zborul e inclus in pretul circuitului); sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme intotdeauna placuta!  Transfer de la aeroport la Hotel Los Angeles Airport Hilton.  

Ziua 9: Los Angeles

Tur de oras panoramic 4 ore: Hollywood, Chinese Theater, Beverly Hills, Sunset cu ghid local. Dupa amiaza la dispozitie. Cazare in Los Angeles, la Hotel Los Angeles Airport Hilton.

Ziua 10: Los Angeles – Phoenix/Scottsdale

Imbarcati-va in autocar si bucurati-va de peisaj in timp ce calatoriti prin Desertul Mojave traversand Raul Colorado in Arizona. Descoperiti farmecul unic al oazelor de desert: Phoenix / Scottsdale, un amestec de arhitectura sud-vestica si magnificii cactusi Saguaro. Acesta e primul dvs. contact cu America de Vest!  Sosire si cazare la Hotel Marriott – Phoenix /Scottsdale.

Ziua 11: Phoenix /Scottsdale – Sedona – Grand Canyon

Dimineata: Plecare prin desertul Arizona vizitand Montezuma Castle, anticele locuinte in stanca ale tribului Sinaguas. Calatoria continua catre incantatorul oras Sedona si apoi prin Oak Creek Canyon. Zona, cunoscuta pentru peisajele  spectaculoase, a fost decorul multor filme. Ziua se incheie cu vizita in Grand Canyon, una din cele sapte minuni naturale ale lumii.  Sosire in Grand Canyon si cazare la Canyon Plaza / Grand Canyon National Park Lodges / Holiday Inn Express.

Ziua 12: Grand Canyon – Monument Valley – Page / Lake Powell – Kanab

Dimineata: Plecare de-a lungul “ramei” sudice a Grand Canyon catre Painted Desert si Monument Valley, tinutul indienilor Navajo. Peisajele de neuitat ale vaii includ movilite si spirale din roca. Dupa Monument Valley, continuam drumul de-a lungul Raului Page si lacului Powell, unul din cele mai mari lacuri create de om. Dupa amiaza: tarziu, traversam Raul Colorado si calatorim spre ultima noastra destinatie, Kanab, cunoscut ca Micul Hollywood al Utah-ului. Sosire: seara tarziu in Kanab/mt.Carnel/Bryce – cazare Hotel Shilo/Best Western/Bryce view Lodge.

Ziua 13: Kanab – Bryce Canyon – Zion – Las Vegas

Plecare: dimineata devreme pentru a vizita inca un parc national spectaculos: Bryce Canyon. Canionul are o simfonie de culori si forme care va vor lasa fara respiratie. Continuam drumul catre Parcul National Zion, o destinatie populara pentru cataratori pe stanca, pentru peisajele unice si platourile maiestuoase. Ne apropiem de Las Vegas, orasul luminilor si distractiei. Seara se ajunge la Las Vegas; cazare la Hotel Circus Circus.

Ziua 14: Las Vegas – Los Angeles

Dimineata: timp liber pentru a explora pe indelete Las Vegas-ul. Relaxati-va la piscina, faceti cumparaturi sau vizitati unele din numeroasele atractii. Aveti la alegere sa incheiati circuitul in Las Vegas. Dupa–amiaza veti pleca spre vest prin deserturile Californiei de Sud. Sosire in zona Los Angeles seara tarziu. Cazare in  Los Angeles la hotel Sheraton Los Angeles Downtown.

Ziua 15: Los Angeles

Timp liber pentru vizite optionale si cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer aeroport si plecare spre Bucuresti.

Ziua 16: Sosire in Bucuresti.

 Tarif: de la 2.398 euro/pers/loc in dbl  

Biletul de avion (pe ruta: Bucuresti – New York;  Washington – Los Angeles;  Los Angeles– Bucuresti) nu este inclus.

Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar. 

Pentru grup de peste 15 persoane se acorda delegat/translator de limba romana

Servicii incluse:

   14 nopti cazare in hoteluri 3*- 4*

  Transport cu autocar dotat cu aer conditionat;

–   Ghid limba engleza/italiana pentru circuit si tur de oras;

–    Tururi oras/Vizite la: New York City, Niagara Falls, Toronto, Washington D.C.; Los Angeles, Phoenix / Scottsdale, Grand Canyon National Park, Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Las Vegas

–    Intrari la obiective turistice: Maid of The Mist sau Scenic Tunnel, 17-Mile Drive si toate parcurile nationale

–    Transfer aeroport New York/hotel si hotel/Los Angeles sau San Francisco (in functie de alegere) aeroport

–   Transfer Washington DC hotel /aeroport si Los Angeles aeroport /hotel;

Nu sunt incluse:

–    Excursii optionale (Empire State Building NY, CNN Tower Toronto, Disneyland Los Angeles, Universal Studios, Los Angeles, Grand Canyon Helicopter Tour, tur oras noaptea Las Vegas);

–   Bilet de avion Bucuresti- New York; Los Angeles – Bucuresti; Washington – Los Angeles cca. 850 E + taxe cca. 230 E;

–   Taxa de viza pentru SUA: contravaloarea in lei a 160 USD si 11 USD taxa de programare se achita la BRD

–   Taxa de viza pentru Canada cca 80 euro, se achita la BRD 

PENTRU ACEASTA EXCURSIE ESTE NECESARA SI VIZA PENTRU CANADA

ATENTIE!!! Se achita un avans de minim 1000 euro la incheierea contractului (taxa de viza SUA de cca 160 $/pers. + 11$ si taxa de viza pentru Canada de cca 80 euro/pers. si se achita la BRD), iar plata integrala se face dupa obtinerea vizei.

Turistii se vor prezenta la Consulatul SUA pentru interviu, cu actele personale si documentele de rezervari emise de agentie. Turistii vor lua la cunostinta si vor semna conditiile generale de participare la excursiile externe, conditiile de plata, penalizari, etc. Dupa obtinerea vizei, nu se pot face retrageri si nu se restituie contravaloarea excursiei. In cazuri exceptionale, se pot face programari pentru urmatoarea excursie, cu plata penalizarilor pentru rezervari. Pentru turistii inscrisi la excursiile in SUA,  Canada,  America Latina,  conditiile de retragere / anulare speciale sunt anexate programelor turistice. In cazul neobtinerii vizei, taxa de rezervare / anulare este de 200 Euro de persoana.  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.  Avand in vedere sistemul de programari pentru interviu in vederea obtinerii vizei pentru SUA, recomandam ca plata taxei de viza sa se faca cu cel putin 6 saptamani inainte de data plecarii in excursie.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.