1.996 euro

Argentina-Brazilia

Contacteaza un agent!

Argentina-Brazilia DREAMBREAK

Buenos Aires – (Montevideo) – Iguassu – Rio de Janeiro
plecari bilunare pentru minim 2 persoane

Ziua 1:Intalnire la Aeroportul Otopeni pentru imbarcare spre Buenos Aires.

Ziua 2: Buenos Aires
Sosire dimineata la Buenos Aires. Transfer la hotel. Timp liber pentru plimbari sau programe optionale. Cazare BUENOS AIRES.

Ziua 3: Buenos Aires
Mic dejun. Excursie optionala la Montevideo – Uruguay. In aceasta moderna metropola si in acelasi timp oras colonial traieste 50% din populatia tarii. Pe langa intinsele plaje cu nisip, puteti vizita : Ciudad Vieja (cladiri din sec.18), Mercado del Puerto, Avenido 18 de Julio. Cazare Buenos Aires.

Ziua 4: Buenos Aires
Mic dejun. Turul de jumatate de zi al orasului Buenos Aires pentru a vizita Plaza de Mayo cu Casa Rosada (sediul guvernului argentinian), Cabildo (Primaria orasului si a doua cladire ca importanta), Catedrala Metropolitana; Cartierul San Telmo, fost port, dar care acum a devenit unul din cele mai moderne cartiere ale orasului; Cartierul La Boca, faimos pentru casele viu colorate; Recoleta, cartierul celor bogati si unde se afla cimitirul ce adaposteste mormantul Evei Peron; Plaza Lavalle unde este amplasata Curtea Federala de Justitie si Teatrul Colon; ultima vizita este in Palermo, cartierul parcurilor, gradinilor si al ambasadelor. Dupa-amiaza libera. Optional:vizita la piata San Telmo. Cazare Buenos Aires.

Ziua 5: Buenos Aires
Mic dejun. Zi libera pentru excursii optionale. Vizita de o zi la o ferma traditionala argentiniana (pranz inclus); dupa 2 ore de mers spre Los Cardeles veti ajunge la Estancia Santa Susana unde veti fi intampinati de « gauchos », cowboy-ii din Pampa, care va vor familiariza cu stilul lor de viata si va vor face o demonstratie de calarie ; tot ei va vor pregati si un « asado »(barbecue). Seara, optional, participare la Tango Show, dupa o cina la restaurantul Viejo Almacen. Cazare Buenos Aires.

Ziua 6: Buenos Aires – Iguassu
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare spre Iguassu; sosire la Iguassu si transfer la hotel. Dupa cazare veti face un tur al cascadei incluzand partea inferioara si cea superioara. Cu trenul ecologic veti trece prin Parcul National Iguassu, partea argentiniana si apoi veti putea merge pana la cel mai interesant punct de observare si anume „gatul diavolului” (the Devil’s Throat). Intoarcere la hotel. Cazare Iguassu.

Ziua 7: Iguassu
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Parcul National Iguassu si partea braziliana a cascadei. Veti face o plimbare pe jos pentru a ajunge din nou la cel mai apriat punct de observatie al cascadei, „gatul diavolului” (Devil’s Throat) de unde veti avea cea mai spectaculoasa priveliste. Cazare Iguassu.

Ziua 8: Iguassu
Rio de Janeiro Mic dejun. Tranfer la aeroportul Iguassu pentru zborul spre Rio de Janeiro. Aterizare în Rio de Janeiro, transfer la hotel, cazare.

Ziua 9: Rio de Janeiro
Mic dejun. Astazi veti face o plimbare cu trenuletul (aproximativ 20 de minute) pana la muntele Corcovado, unde se afla faimoasa statuie a lui Isus. Veti trece prin padurea tropicala Tijuca, timp in care veti putea avea si o imagine panoramica a vestitelor plaje braziliene (Leblon, Ipanema, Copacabana). Optional, dupa-amiaza puteti face o excursie la Sugarloaf (440m deasupra nivelului marii), de unde se pot admira Corcovado, Golful Guanbara si Podul Niteroi. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 10: Rio de Janeiro
Mic dejun. Astazi va veti putea relaxa la plaja sau puteti face o excursie optionala de o zi la Petropolis – oras incarcat de istorie, situat la 850m altitudine unde puteti admira Palatul de Vara, Catedrala, Palatul de Cristal, Casa „Santos Dumont’s” , constructiile vechi si pietele cu parfum de epoca. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 11: Rio de Janeiro
Mic dejun. Optional puteti face o croaziera de o zi in Golful Sepetiba, presarat cu insule tropicale. Pe una dintre insulite veti servi si masa de pranz traditionala. Seara, pentru a continua distractia din timpul zilei puteti participa la un spectacol („Rio by night”) cu dansatori de samba, animatori, orchestra si buna dispozitie. Seara transfer la aeroport pentru intoarcerea in tara.

Ziua 12: Sosire la Bucuresti dupa-amiaza.

Tarif: 1.996 euro /pers. in DBL
Tariful este valabil pentru plecari de minim 2 persoane.

Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar.

Servicii turistice incluse, conform programului:

 • Transport avion: Buenos Aires-Iguassu; Iguassu-Rio de Janeiro
 • Transferuri si excursii mentionate in program, cu microbuz/autocar si ghizi locali vorbitori de limba engleza
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice incluse in program (Corcovado, Parcul National Iguassu – partea argentiniana si cea braziliana)
 • 9 nopti cazare cu mic dejun tip bufet conform programului, in hoteluri de 4* ;
 • Ghizi locali vorbitori de limba engleza.

Nu sunt incluse:

 • Biletele de avion:
  – Bucuresti – Buenos Aires si Rio de Janeiro – Bucuresti circa 799 euro/pers. + taxe circa 249 euro/pers
 • Asigurarea medicala obligatorie;
 • Alte vizite decat cele mentionate in program;
 • Excursiile optionale.

ACTE NECESARE:
Pasaport valabil minim 6 luni ;

ATENTIE!!!
Se achita un avans minim de 1.000 euro; plata integrala se face cu 45 zile inainte de data plecarii in excursie. Conditiile generale de participare la excursie, conditiile de plata si penalizari, etc., sunt mentionate in contractul cu turistul. Dupa obtinerea confirmarii, turistul nu se mai poate retrage de la excursie si nu i se poate restitui contravaloarea acesteia. In cazuri exceptionale, se pot face programari pentru urmatoarea excursie, dupa achitarea penalizarilor pentru rezervari. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul excursiei, cu respectarea in totalitate a obiectivelor mentionate.

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.