de la 235 euro

5 zile: ISTANBUL

istanbul, avion, 5 zile

Contacteaza un agent!

5 zile: ISTANBUL- Avion de la 235 €

 

Hotel 3* =  de la 235 euro/pers.

Ziua 1. BUCUREŞTI- ISTANBUL  Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 15.30 pt. zbor spre Istanbul cu compania PEGASUS Airlines. După aterizare, îmbarcare în microbusul de transfer pentru deplasare la hotel. Se lasă bagajele în luggage room, apoi program liber la dispozitia turistilor în Istanbul. Dupa amiaza, intoarcere la hotel pentru cazare, iar seara intalnire cu grupul sosit cu autocarul din Romania.

Ziua 2. ISTANBUL  Mic dejun. Întreaga zi o dedicăm vizitării metropolei care se întinde pe 2 continente: Moscheea Albastră, Biserica Sfânta Sofia, şi Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul). Seara program liber pentru vizitarea Bazarului. Cazare în Istanbul.

Ziua 3. ISTANBUL- Insula Printului  Mic dejun. Timp liber in Istanbul sau optional (40 euro), Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului (include turul insulei cu trasura si masa de pranz cu bauturi). Intoarcere in Istanbul pentru vizite individuale si shopping. Cazare în Istanbul.

Ziua 4. ISTANBUL- Croaziera pe Bosfor  Mic dejun. Dimineaţă vom vizita Palatul Dolmabahce situat pe malul Bosforului – simbol al măririi şi decadenţei imperiului otoman. Optional, Croaziera pe Bosfor (10 euro). Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale si shopping. Cazare în Istanbul.

Ziua 5. ISTANBUL- BUCUREŞTI  După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber la dispozitia turistilor în Istanbul. Transfer la aeroport la ora 13.30 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti în jurul orei 16.50.

PREŢUL INCLUDE:

  • Bilet avion Bucuresti- Istanbul- Bucuresti., zbor PEGASUS Airlines (orele sunt locale şi pot suferi modificări)
  •  4 cazări cu MD în hotel echivalent 3* (standard locale) si ghid insotitor
  • Croaziera pe Bosfor (10 euro).

 

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

  •  asigurarea medicala.
  •  intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
  •  Excursie optionala in Ins. Printului cu masa de pranz inclusa
  •  taxe aeroport 95 euro (pot suferi modificari).

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Pentru explicaţii la obiectivele turistice (in ziua 2), grupul va achita câte 5 €/ pers. în Turcia, pentru servicii de ghizi locali (obligatoriu impus prin lege). Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul. Grup minim 20 pers.
TURISTII TREBUIE SA DETINA PAŞAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTRĂRII ÎN TURCIA.

Cod oferta: 2

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.